add

Badoo er en relativt ny side som er ment til ikke bare sjekking men også å bli kjent med andre mennesker. Selv om de fleste brukerne bruker Badoo til å sjekke opp andre med, er det også meningen at man kan finne nye venner. Dette forsterkes muligvis noe av forsiden til Badoo som ulikt mange andre sjekkesteder ikke inneholder bilder av unge, attraktive mennesker.

Hvordan ser sideoppsettet ut da?

I stedet får man umiddelbart opp en stor boks der man kan melde seg inn og bli medlem av Badoo. Denne ”påmeldingsboksen” fyller nesten hele skjermen og oppfordrer med det alle til å umiddelbart melde seg inn. Brukere eller potensielle brukere av Badoo blir også fortalt med en gang hvor mange det er som bruker tjenesten – i skrivende stund er det over 328 millioner brukere!

Badoo

Slik ser forsiden til Badoo ut. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å melde seg på.

Det er både fordeler og ulemper med denne forsiden. Man blir umiddelbart overbevist om at dette er en populær sjekkeside siden det er så mange medlemmer der. I tillegg kan det stadig voksende antallet kan virke noe overveldende. Da denne anmeldelsen ble skrevet vokste tallet på medlemmer med ca. 3-4 stk pr sekund! Det er svært mye.

Motsett er det dumt at det ikke finnes et eneste bilde av mennesker når dette tross alt er en side og en app for å bli kjent med andre mennesker.  På de fleste, ja faktisk alle andre sjekkesider som forfatteren har besøkt er det bilder av mennesker  i en eller flere aktiviteter. Og fremfor alt, bilde av ett eller flere ansikter. Dette mangler Badoo alt av.

I tillegg til å fremstå som litt kjedelig og firkantet, kan Badoo ikke helt virke å få ut budskapet sitt. Hva er egentlig Badoo? Hvordan fungerer det? Hvem er det for? Det står ikke så mye annet enn at det er mange brukere og siden tallet fortsetter å vokse blir man liksom ”revet med” og blir indirekte oppfordet til å melde seg inn. Men det står fortsatt ikke noe om hvem dette gjelder for.

Så da er det ikke så mye annet å gjøre enn å opprette en konto på siden.

Å opprette en konto

Ved første gangs bruk på Badoo skal du bruke funksjonen til høyre på siden. Du blir først bedt om å fortelle hvem du er – en mann eller kvinne. Så må du oppgi hva formålet ditt med siden er – å chatte, å få nye venner eller å finne deg en potensiell partner – en date. Velg det som passer deg og gå videre til neste trinn i registeringsprosessen hos Badoo.

Helt til sist skal du fylle ut kontaktinformasjon som du gir Badoo – her illustrert ved et bilde nedenfor.

Badoo Å opprette en konto

Denne kontaktinformasjonen vil Badoo at du oppgir før du får lov til å registrere deg.

Du skal fylle inn brukernavn, passord og enten epost eller telefonnummer.  Å oppgi telefonnummer kan være lurt med en gang siden du kan bruke Badoo som en app. I tillegg gir det en trygghet at andre mennesker som bruker nettsiden, kan aktivere profilen sin ved hjelp av et telefonnummer. Det gjør det vanskeligere for falske brukere å komme seg inn på siden.

Når du så har gjort dette kan du velge å invitere venner eller bekjente  fra adresseboken til Badoo. Det er valgfritt om du vil gjennomføre dette steget eller ikke. Så kan du velge  laste opp bilder av deg selv. Legg merke flertallsbruken her; bilder. Badoo vil gjerne at du laster opp mer enn ett bilde, for å stikke deg selv ut.

Når du har gjort alt dette er det bare å aktivere eposten du har oppgitt og du er så klar til å bruke Badoo.

back to menu ↑ Funksjon

Er Badoo en vanlig meldingstjeneste, eller en chattetjeneste eller hva er det?

Siden er først og fremst tiltenkt som en chattetjeneste og da gjerne på mobiltelefon. Tjenesten har ungdom i farten som sin målgruppe og derfor er det lett å registrere seg og komme i gang med å bruke sjekkesiden.

Vil du bla i gjennom utvalget av andre profiler? Da kan du sveipe til høyre for hvem du ”liker” og til venstre for de du ikke er så interessert i. Dette gjør siden mer tidsriktig.

Se også, på Badoo, hvem som er i nærheten av deg. Dette gjør det enklere og raskere å møte andre mennesker.

I tillegg har Badoo en videochat-tjeneste der man kan snakke med hverandre som gjennom andre kanaler. For å få lov til dette må man ha sendt meldinger med hverandre først.

back to menu ↑ Sikkerhet

add

Er det sikkert å bruke Badoo?

Det må en nesten helt sikkert kunne svare ja på. Det er sikkert så lenge du ikke oppgir andre opplysninger om deg selv som du er komfortabel med å dele til andre. Badoo lagrer opplysningene du oppgir, inkludert kortnummer og fødselsdato, men er omfattet av ethvert lands datalover og øvrige regelverk og retningslinjer om personvern. Det gjør at du ikke trenger å frykte noe når oppgir informasjon om deg selv.

back to menu ↑ Omdømme

Hva mener folk om siden?

Ryktet til Badoo er meget godt her i landet, særlig blant den yngre garden. Det er en side som lar deg kommunisere gratis med andre brukere og dette tiltrekker seg mange  mennesker. At man slipper å betale for i det hele tatt å begynne å bruke Badoo er bare positivt, for alle sammen.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

  • Sende epost
 • Lese artikler om hjelp

Dette blir mer grundig gjennomgått i teksten nedenfor.

Kundeservicedelen til Badoo er temmelig omfattende og inneholder mange punkter. Her finnes svar på det meste man måtte lure på. I tillegg er det en omfattende intern søkemotor som man kan bruke dersom man ikke umiddelbart finner svar på det man lurer på.

Hvordan kommer man så til dette hjelpesenteret? Det gjør du ved å logge deg inn på profilen din og så gå til ”Hjelp”  nederst på forsiden av profilen din på Badoo.

Badoo kundeservice

Kundeservicedelen til Badoo. Dette er temmelig omfattende og det er mange emner å velge mellom.

Skulle du likevel ikke helt finne svaret du lurer på, eller er det andre ting ved siden som du mener må korrigeres, kan du kontakte kundeservice direkte. Du går da til menyen på din høyre side og videre til toppen av den. Du skal så klikke på ”Ofte Stilte  Spørsmål” og så på ”Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?”

Da blir du omdirigert til en ny side der du kan, ved å fylle ut en rekke emnefelter og ved å svare på noen spørsmål, etter hver sende en henvendelse til Badoo. Du får da svar på spørsmålet ditt via den e-posten du selv har oppgitt.

back to menu ↑ Tips

Hva må du gjøre for å få mest mulig ut av Badoo? En ting som har vist seg nyttig har vært å invitere gamle kjente som du kanskje har mistet kontakten med, fra adresseboken på epostlisten din, når du registrerer deg for første gang. Badoo er da en ny kanal, et nytt medium og det kan kanskje være spennende og interessant for mange å kommunisere med hverandre ”på nytt” gjennom en annerledes kanal.

I tillegg kan det hende at den forsmådde kontakten din kanskje har blitt kjent med noen nye i det siste som du kan be han eller henne invitere til Badoo? På den måten har du et stort potensiale til å bli kjent med nye, spennende og interesante mennesker.

Som alltid lønner det seg å ha et profilbilde. Mange, siden de bruker allerede etablerte, sosiale medier til å logge seg inn med, vil nok falle for fristelsen til å bruke det samme bildet av seg selv på Badoo som de har gjort på de andre stedene.

Dette er ikke særlig lurt siden folk nå til dags er såpass observante og gjerne vil tilbys noe mer originalt. Du, som bruker må tørre å være den som tilbyr de andre noe nytt, spennende og originalt. Du må tørre å ofre og gi av deg selv og en måte å gjøre dette på er å ha forskjellige profilbilder av seg selv  – av like god kvalitet over alt.

Dersom du klarer å gjøre dette vil du uten tvil stikke deg ut som et menneske som legger ned litt mer arbeid enn det folk flest gjør, og du vil fremstå som mer original. Det vil sikre deg bedre og større eksponering blant kandidater i målgruppen din.

back to menu ↑ Priser

Lurer du på hvor mye det koster å bruke Badoo? I utgangspunktet er tjenesten helt gratis, inkludert å sende og motta meldinger, samt å se på bilder. Men for å lettere få oppmerksomhet, for å promotere deg selv, kan du bli premiummedlem. Da slipper du unna reklame, og bildene dine blir lettere sett. Du får i tillegg tilgang til en rekke andre funksjoner hos Badoo.

Prisene for å være premiummedlem hos Badoo er disse;

  • 1 uke – kr 20,99
  • 1 måned –  kr 72,99
  • 3 måneder – kr 169,99
  • 6 måneder –  kr 249,99
 • Ubegrenset –  kr 429,99

Her kan man se at Badoo skiller seg ut fra mange andre tjenester på nett ved å tilby én betaling for ubegrenset tilgang til alle tjenester. Det er det ikke mange andre sjekkesteder på internett som gjør.

back to menu ↑ Å slette en konto

Vil du slette kontoen din hos Badoo? Vil du helt og fullstendig fjerne deg? Da gjør du dette;

  • Steg 1) Gå til www.badoo.no, evt logg deg på appen
  • Steg 2) Logg deg på med brukernavn og passord. På appen er du allerede pålogget
  • Steg 3) Trykk på tannhjulikonet øverst til høyre på profilen din.
  • Steg 4) Gå til ”Innstillinger”
  • Steg 5) Gå nedover denne siden til bunnen og velg ”Slett konto”
 • Steg 6) Følg de videre instruksjonene
add

Erfaringer

Har du erfaring med Badoo?

Døm denne website:
User Rating: 0.08 (36 votes)

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100

 1. Reply
  Astrid December 6, 2018 at 12:41 pm

  Badoo er ren og skjær svindel. Det første som skjer når du har laget deg en bruker er at et par jenter “liker” deg, men dette er profiler du ikke kan se med mindre du betaler 25kroner i uken + kjøper kreditter for å faktisk snakke med dem. Badoo prøver også å framstå som en seriøs datingside som ikke tillater “falske profiler”, men dette er en total løgn da det florerer av både falske profiler i begge kjønn. Det er ganske åpenbart at badoo har egne falske profiler de bruker til å sende “likes” til nye profiler i et forsøk på å få folk til å betale for å faktisk se profilene til de som har sendt deg en “like”.
  Når ikke det er nok så er det nærmest umulig å få slettet kontoen sin, badoo har ingen direkte kundeservice og man kan sende utallige e-poster uten å få et eneste svar. Har man glemt passordet sitt er man tvinget til å ha badoo for evig da de ikke har noen funksjon for å lage et nytt passord med mindre man faktisk husker det gamle, dette har de gjort bevist for å holde igjen folk som brukere slik at de kan framstå som en mye større datingsite med en mye større kundebase.
  Har sendt 18 e-poster for å få slettet kontoen min, men ingen har blitt besvart. Nå har jeg levert politianmeldelse da jeg føler de misbruker min personlige informasjon og data.
  Anbefaler ingen å bruke dette nettstedet, da jeg ved en tidligere anledning betalte 25kr for 1 ukes “premium” som du trenger for å se hvem som “liker” deg, jeg ble deretter trukket 25kr i flere måneder frammover til tross for at jeg hadde sagt opp abonnementet med en gang, disse pengene ble også aldri refundert, kundeservice svarte aldri og politianmeldse ble også levert den gang.
  Badoo er forresten også sammenspleiset med hotornot appen så du vet ikke om du faktisk snakker med noen på samme app heller, helt sykt at disse svindlerne får fortsette.

 2. Reply
  Roy Selnes August 15, 2019 at 4:22 am

  bullshit hele badoo, en pengemaskin, ingen i nærheten finnes, juks og bedrageri, nytter ikke sende navn adresse mail tlf.nr eller noe du blir fengslet i varetekt og treffer ingen juks og bedrageri, sitter et mannfolk bak enhver nydelig kvinne, allt blir kryptert til streker hvis du formidler noe !!

 3. Reply
  ARYAN April 2, 2020 at 4:24 pm

  badoo er svindel , de stjeler dine penger fra bank konto… etter flere samtaler med kundesenter fikk jeg se at de trekker 17 kr daglig for ingenting. løgnere hele gjenen