add

Stiftet i Tyskland i 2007, har Be2 utvidet seg globalt. For øyeblikket er det blant de mest besøkte online datingside i Norge med millioner av registrerte medlemmer. Som en anerkjent datingwebtjeneste passer Be2.no deg sammen med andre enkeltmedlemmer basert på din analyse av antropologiske, emosjonelle og sosiologiske kriterier som er innmated på nettstedet ved registrering. Be2.no er nå et fullstendig datingside, og Be2 eier datatjenester som dekker de største språkene rundt om i verden.

Be2.no, helt norsk er en av de mest besøkte datingstedene her i Norge. Så nylig tok vi ut tid og registrerte på Be2 (https://Be2.no, Norwegian) for å korrekt gjennomgå nettstedet. Vi registrerte for å se nøyaktig hvordan det fungerer. La oss nå ta en dykkere inn i de tingene vi fant og lærte om dette nettstedet (https://Be2.no) som du kanskje finner nyttige. Nedenfor er den komplette anmeldelsen og hva vi fant ut om dette nettstedet under.

funksjoner

Be2.co har noen interessante funksjoner som hver bruker ville elske. Jeg liker å dele noen av de grunnleggende funksjonene med deg først og fremst. Du er kanskje kjent med noen, hvis du er en ivrig bruker av datingsider. For det første er de grunnleggende funksjonene du kan bruke som ny bruker som bestemmer deg for å bli med på Be2.no-nettsiden.

Be2 funksjoner

  • Matcher – Kampene lar brukerne søke etter annen bruker basert på alder, kjønn, høyde og noen andre grunnleggende krav som flere søker etter når du lager en link med nye venner.
  • Meldinger – Messaging-delen tillater brukere å motta og sende meldinger til andre brukere du ønsker å koble til og omvendt på daglig basis. Det er snyggt og ganske forståelig.
  • Profil – Med profil kan du fylle den ut for å inneholde grunnleggende detaljer som personopplysninger, bildeopplasting, og gjøre noen andre lagt ting også.
 • Besøkende – Hjemmesiden viser de som besøkte nettstedet Be2.no og ble nylig en bruker.

Det er også to hovedtyper av kontoer som tilbys av Be2.no-nettsiden for nye brukere:

  • Grunnleggende abonnement og
 • Premium abonnement

Grunnabonnementet kommer med noen funksjoner helt gratis, men for at du skal kunne få tilgang til den totale pakken, vil du trenge premiumabonnementet for å få alle datatjenestene som tilbys av be2.no. Premium-abonnementet er et betalt medlemskap som tillater brukeren å laste opp flere bilder og få enkel tilgang til andre brukere. Hvis du er medlem med grunnleggende abonnement, har du lov til å lage en profil, kjøre personlighetstesten og bruke andre grunnleggende alternativer som er tilgjengelige gratis.

Be2 Grunnabonnementet

Noen ekstra kontaktvalg kan levere litt moro og få deg til å nyte din online dating involvering. Du kan bli involvert i noen quiz for å bryte isen med andre brukere du ønsker å vite bedre. Uansett din forventning, møte singler eller vakre blondiner, tilbyr Be2.no-nettsiden deg morsommere dataprospekter i Norge takket være de spesielle geo-målrettingsfiltrene.

Videre tilbyr Premium-abonnementet brukerne muligheten til å:

  • Nyt Premium-løftet som garanterer at du kontakter minst 10 anbefalte partnere.
  • Send, og motta grenseløse e-poster
  • Se hvilken bruker du besøkte profilen din
 • Last opp bilder og se andre høyverdige bilder av andre brukere

back to menu ↑ Sikkerhet

Be2.no-nettsiden er pålitelig og trygg. Sikkerheten til brukerdetaljer er blant områdets prioriteringer, og de sikrer at dataene dine forblir private og dine handlinger på nettstedet er private. Be2.no benytter teknologi som koder for alle data for å sikre at din online dating opplevelse med Be2 fortsatt er best!

For å opprettholde høy kvalitet på sikkerhet, kontrolleres Be2-profiler regelmessig av en ekspertgruppe av moderatorer. Også, som Be2.no-brukere, kan du legge til litt sikkerhet ved å velge hvem du vil se bildene dine, for å sikre at du får den tryggeste måten å oppleve.

back to menu ↑ Rykte

add

Be2 er anerkjent internasjonalt, og det er helt forpliktet til å hjelpe norske singler å finne en perfekt partner alt takket være det innflytelsesrike matchmakingverktøyet.

back to menu ↑ Kundeservice

Hvis du ønsker hjelp til hvordan du tar din online dating opplevelse til neste nivå, er Be2 kundeservice alltid der for deg. Hvis du trenger ekstra inspirasjon, har du den rette oppskriften til enhver bruker. Ta for eksempel valgplassering for en første date med en bruker. Be2.no har også en blogg hvor du kan lære av andre brukeropplevelser uten kostnad. Når du finner en kamp, ​​kan du gjøre en oversikt over ting som er felles for dere begge basert på ditt svar på tidligere test. Denne omfattende kompatibiliteten gir deg muligheten til å vite nøyaktig hva som vil være verdifullt for fremtidige møter, og hva som kan bli et problem.

På grunn av sin meget smarte matchmaking-motor er be2.no kjent i Norge. Du kan starte med en gratis registrering, prøv 10-minutters personlighetstest som består av nesten 60 spørsmål. Hvis du har problemer med å bruke disse datingsider, kan du enkelt kontakte den svært vennlige og responsive kundetjenesten.

back to menu ↑ Tips

Utsiktene til å finne sann kjærlighet på be2.no er veldig mye på høysiden! Personlighetstesten har blitt forbedret for å oppdage hvordan du foretrekker din perfekte kompis og forhold for å være i tillegg til din livsstil.

Hvis du er helt sannferdig med dine svar, så er du mer sannsynlig å få en partner med funksjoner som virkelig passer dine ønsker!

Deretter kan du bruke mer tid til å finne din perfekte kamp personlig på plattformen og også komme i kontakt med brukere som ville være villige og komfortable å gå på en dato med deg.

be2.no har en høy suksessrate. Så kan du være ganske sikker på å finne en profil som interesserer deg.

Alternativt får du ikke bare se andre singler som interesserer deg, be2.no garanterer også premie abonnement brukere minst 10 kamper.

Det er helt tenkelig å møte din livslange partner på be2.no!

back to menu ↑ Koste

ABONNEMENT Koste
¼ år 149kr
½ år 99kr
1 år 199kr

Be2 koste

back to menu ↑ Slett konto

Noen datingsidemedlemmer er vanligvis plaget om å kansellere kontoer. Be2.no gir en enkel og rettferdig tilnærming for å slette konto. Du er bare pålagt å fullføre noen få trinn under for å slette Be2.no-kontoen din:

   • Gå til profilinnstillinger (hvor du har profilbildet ditt over).
   • Neste trinn sjekker statusen din for Premium medlemmer (du kan også sjekke for din neste fornyelsesdato).
  • Rediger betalingenes valg og velg alternativet “Slett konto”.

KONKLUSJON

Jeg håper du fant anmeldelsen vår av be2.no nyttig. Nedenfor er noen fordeler og ulemper med å bruke Be2.no dating plattform

add

Erfaringer

Har du erfaring med Be2?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100