Elitesingles

add

Elitesingles har i det siste blitt mer og mer populært i Norge siden den jevne mann og kvinne nå stiller mer tydelige krav til hva de ser etter i en potensiell partner. Det holder nå ikke at han eller hun bare er singel lenger. Den rette partneren skal ha de samme interessene, tankene, meningene og ikke minst målene med livet.

Dersom den fremtidige partneren har barn må selvsagt barna ha gjort det samme som det barna til en selv har gjort, og Elitesingles legger til rette for alt dette. I en tid preget av individualisme og der det kan være utfordrende og vanskelig å stikke seg ut, hjelper Elitesingles nordmenn som rett og slett har gått litt lei av å sammenligne seg selv med ”alle andre”.

Langt fra de fleste rundt oss trives med å gjøre akkurat det samme som folk flest gjør. Dette gjelder særskilt på sjekkefronten. Man vil treffe akkurat den riktige der ute – sin sjelevenn. Da er det særdeles viktig at man går gjennom en omfattende prosess med å legge inn riktig kontaktinformasjon om seg selv. Elitesingles har et avansert system for å gjenkjenne, systematisere, sortere og forslå andre kandidater til deg. Det eneste du behøver å gjøre er å enten si ja eller nei.

I så måte er Elitesingles siden for deg dersom det betyr veldig mye hvilken bakgrunn partneren har – fremfor hvordan vedkommende kan vise seg å være i fremtiden.

Elitesingles

Forsiden til Elitesingles levner et noe alvorspreget inntrykk, kombinert med spenning. Likevel er enkelheten ivaretatt da en bruker straks blir oppfordret til å opprette en profil.

Lenger nedover på forsiden til Elitesingles blir en forsikret om at siden er trygg å bruke og at all informasjon blir kryptert ved hjelp av SSL-teknologi. Dette er for så vidt ikke noe nytt fenomen, men at Elitesingles understreker viktigheten av dette er for så vidt en god ting.

Elitesingles skryter

Elitesingles skryter – med rette av hvor trygt det er å bruke siden deres. Man skal ikke frykte for å legge igjen noe informasjon.

Videre nedover på forsiden er det lagt med tips til hvordan man skal opprette en profil, hvorfor man skal velge såkalt nettdating og at Elitesingles er tilgjengelig i en rekke byer i Norge. Språket og meningen i teksten er godt slik at en bruker får et ganske godt inntrykk av Elitesingles når man første gang besøker siden.

Det er ikke så mye annet å gjøre enn å opprette en konto og registrere seg hos Elitesingles dersom man er på besøk for første gang.

Å opprette en konto

Å opprette en konto er tidkrevende, men er også grunnlaget for å få en god profil. Dersom du virkelig tar deg tid med å svare på alle spørsmålene du får vil Elitesingles søke målrettet etter andre, lignende brukere som passer bedre for deg.

Begynn med å fylle ut kontaktskjemaet øverst på forsiden. Så kommer du videre til en forholdsvis lang liste med spørsmål og punkter som du må fylle ut. Det er som sagt her det er viktig at du tar deg god tid.

Begynnelsen på utfyllingsskjemaet til Elitesingles.

Gå gjennom alle disse punktene og fyll de ut grundig. Etter hvert er du ferdig og du kan da ta i bruk tjenesten. For å fullstendig kunne utnytte siden må du velge et betalingsabonnement.

Elitesingles Å opprette en konto

back to menu ↑ Funksjon

Denne sjekkesiden fungerer sånn at man oppretter en profil og sender meldinger til hverandre, basert på om man tror man passer i sammen. Det er det omfattende psykoanalytiske verktøyet til siden som filtrerer ut de brukerne som ikke er relevante du kan takke for dette.

Ved å bare bli foreslått å komme i kontakt med andre brukere som ligner deg øker dette sannsynligheten for at du finner drømmepersonen der ute, kanskje bare noen få tastetrykk unna deg selv.

Dette gjør Elitesingles til et mer attraktivt valg for den kresne bruker som setter høye krav til seg selv og andre. Sannsynligheten øker for å treffe noen likesinnede siden den omfattende testen er bygget på vitenskapelige prinsipper.

back to menu ↑ Sikkerhet

add

I tillegg til SSL-kryptering av informasjon som du oppgir til Elitesingles, blir all informasjon lagret trygt og blir ikke utlevert til noen tredjepart. All lagring av data som brukerne gir, skjer i henhold til datalagringslover som spenner over flere land. I tillegg er de få personene som faktisk skal håndheve informasjonen som du oppgir, utdannet innenfor behandling av slik data.

Det finnes også en egen guide for sikkerhet og nettdating som Elitesingles har laget, denne oppfordres alle nye brukere til å lese. Her kan man se etter typiske faremoment hos andre brukere og eventuelt om en bør vurdere en bruker som useriøs basert på informasjonen som han eller hun oppgir.

back to menu ↑ Omdømme

Elitesingles blir ansett som en trygg og stabil arena for sjekking på Internett i Norge, og det er ingen som tviler på at det er farlig eller ustabilt å bruke siden. Derimot blir Elitesingles ansett som svært og til tider unødvendig dyr – og det kan godt skremme andre vekk fra å opprette seg profil på siden.

Siden blir også ansett som, kanskje noe unødvendig, en slags ”overklasseside” der bare de rikeste har tilgang fordi det koster så mye å bruke alle funksjonene for den jevne mann og kvinne. Fra Elitesingles sin side har dette blitt forsøkt tonet ned ganske mye ved å legge ut bilder av såkalte ”vanlige” mennesker som ikke nødvendigvis har mer penger enn andre, men likevel strenge krav til hva de ser etter.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

  • Sende e-post
  • Ringe
  • Sende telefaks
 • Sende brev i posten

Dette er forklart mer i detalj i teksten nedenfor.

Har du et spørsmål eller lurer du på noe om profilen din eller er det andre ting for øvrig på siden som du trenger hjelp med? Gå litt lenger ned på siden og du vil finne en lenke til kundeservice. Lenken til kundeservice hos Elitesingles ligger litt vanskelig til – du må liksom lete litt for å finne den. Klikk på den blå linken og du kommer videre til kundeservicesiden deres.

Elitesingles kundeserviceside

Kundeservicesiden til Elitesingles. Her er det mye kontaktinformasjon.

Dersom du har noen vanlige spørsmål til bruk av siden, hvordan du betaler eller oppretter en profil kan du bruke hjelpeavsnittet. Her har Elitesingles samlet alle typiske, vanlige spørsmål som kunder spør om når de ikke får ting til. Dersom du bruker litt tid og leter nøye gjennom alle spørsmålene i dette avsnittet på siden, er sannsynligheten høy for at du finner svar på det du lurer på.

Elitesingles har også lagt ved en god, gammeldags telefaxadresse selv om det nok ikke er mange som bruker denne tjenesten lenger. Det er uansett enda en måte å gjøre seg selv mer original.

Dersom du vil sende et brev til selve kontoret som drifter Elitesingles, kan du også gjøre det. Det driftes av et helt annet selskap som heter Spark Network Services GmbH. Sender du et slikt brev må du nok finne deg i å skrive på engelsk eller tysk siden Elitesingles sitt moderselskap har kontor i Tyskland.

Til slutt har Elitesingels som mange andre sider på nett en epostadresse som du kan benytte dersom du lurer på noe. Dette er den mest vanlige måten å kontakte andre på og det er ikke noe i vegen for at du tar denne løsningen i bruk dersom du vil. Har du derimot ikke lett nøye nok gjennom arkivet med andre spørsmål er sannsynligheten stor for at  svart eposten blir automatisk generert og ber deg lese i hjelpeavsnittet.

Alt i alt virker det som at Elitesingles har litt av en kundeserviceavdeling, der du kan få hjelp eller svar på det meste.

back to menu ↑ Tips

Dersom du er av den litt utålmodige typen og ikke ”har tid” til å gå gjennom alle spørsmålene som Elitesingels stiller deg kan du oppleve at du ikke får så mange relevante treff som du ville fått dersom du hadde tatt deg litt mer tid med å svare på alt.

Det er nødvendig at du setter av tid til deg selv – vær egoistisk og tenk på at du skal få noen høyt relevante kandidater som kan bli din fremtidige drømmepartner – er det ikke da verdt å bruke tid å skrive omfattende svar på alle spørsmålene? Elitesingles bruker teknikker fra psyokologien for å la deg bli kjent med de mest aktuelle kandidatene som finnes der ute.

back to menu ↑ Priser

Som med så mye annet koster det å bruke tjenestene til Elitesingles. Du kan fint registrere deg gratis og ta i bruk noen av tjenestene til siden, men for å fullt ut benytte deg av alle mulighetene må du betale. Hvor mye koster så dette? Det ser du i listen nedenfor.

  • 3 mnd – 749 kr pr mnd.
  • 6 mnd – 449 kr pr mnd.
 • 12 mnd – 329 kr pr mnd.

back to menu ↑ Å slette en konto

Er du lei og vil ikke være mer på Elitesingles? Du kan fint slette kontoen eller profilen som den kalles. Det gjør du på denne måten;

  • Steg 1) Gå til www.elitesingles.no
  • Steg 2) Logg deg på med brukernavn og passord
  • Steg 3) Klikk på ”Brukerkonto” og videre på ”Mitt medlemskap”
  • Steg 4) Trykk på ”Informasjon om min profil” og videre på ”For å slette profilen, vennligst trykk her”
  • Steg 5) Velg en grunn til at du vil slette profilen din fra Elitesingles, oppgi epostadresse og passord og klikk på ”Forsett”
 • Steg 6) Trykk på ”Slett profil”

Siden har skjønt at for å nå ut til et bredere publikum må man være villig til å utvikle en egen app.

EliteSingles app

add

Erfaringer

Har du erfaring med Elitesingles?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100