De 10 beste datingsidene

add

De 10 beste datingsidene

Siden internett spiller en stadig større rolle i våre sosiale liv, med nettsteder som Facebook som hjelper oss å holde kontakten med vennene våre, er det uunngåelig at vi bruker det til å hjelpe kjærlighetslivene våre også.

Våre eksperter testet alle de store online datingsidene, rangert hver for seg basert på størrelse, brukervennlighet, suksessrate og mer. Nysgjerrig om en spesiell? Bla gjennom profiler på noen av de beste datingsidene 100% gratis:

1 Match.com

Match.com ble lansert i april 1995, og har eksistert lengre enn noen annen datingside i Norge, og den har oppnådd et internasjonalt rykte som en pålitelig plattform for singler som søker kortsiktige og langsiktige relasjoner. Faktisk har Match lettet flere første dater, relasjoner og ekteskap enn noen annen datingside som eksisterer. Match.com garanterer at du finner en passende date innen seks måneder. Ellers er de neste seks månedene gratis.

2 Elite

Med over 80% av sine medlemmer som har enten en bachelor, master og/eller doktorgrad, har EliteSingles.com etablert seg som den fremste datingsiden for utdannede fagfolk – spesielt de som leter etter en langsiktig partner. EliteSingles er dedikert til å sikre at medlemmene har en trygg, effektiv og morsom online dating opplevelse fra start til slutt. Sikkerhetssystemet for bedrageri og svindel holder falske profiler fra nettstedet, mens det dybdegående personlighetstestet med 200 spørsmål gjør det mulig å matche mennesker som er kompatible.

3 BeNaughty

BeNaughty tilbyr singler et morsomt, uformelt datingside og app hvor de kan utforske deres seksualitet og finne en streng uten tilknytning i enhver by i Norge. Plattformens diskresjon er perfekt for utgående og promiskuøse nett datere. Med sine enkle søkeverktøy og Premium funksjoner, oppfordrer BeNaughty sine brukere til å følge sine seksuelle behov, fetisjer og annerledes ønsker. Menn og kvinner av alle orienteringer kan bli med gratis for å sjekke ut alt dette sexy datingside har å tilby.

4 Badoo

Badoo er tilgjengelig i 180 land (for eksempel USA, Storbritannia, Singapore, India, Canada og Australia) og har over 337 millioner medlemmer. De ser også 400.000 nye registreringer om dagen, 60 millioner månedlige aktive brukere og 350 millioner daglige meldinger.

For å komme i gang kan du registrere deg via Facebook eller hjemmesiden, eller du kan laste ned appen via iTunes, Google Play eller Windows.

5 Be2

add

Lansert i 2008, er Be2 et nettsamfunn som bruker en avansert vitenskapelig beregning for å presentere brukere kun med kompatible personer. Etter testen ved registrering får du en analyse av din personlighet og en beskrivelse av din ideelle partner.

Deres matchmaking algoritme, som er grunnlaget for deres tjenester, er modellert på psykologiske, antropologiske og sosiologiske kriterier. Be2 er for øyeblikket tilgjengelig i 39 land.

6 Victoria Milan

Victoria Milan er en affære datingside som tilsynelatende er den nr. 1-destinasjonen for utom ekteskapelige saker, casual dating og anonyme tilkoblinger. Basert på funnet at 30% av medlemmene som er registrert på tradisjonelle datingsider lurer om de er gift eller engasjert, ble Victoria Milan opprettet, slik at brukerne ikke trenger å gjemme seg eller lyve om deres forholds status.

Victoria Milan lover en trygg, anonym og konfidensiell dating opplevelse for folk som ønsker å “gjenoppleve den magiske følelsen igjen”. De har nesten 6 millioner medlemmer over hele verden, varierende fra gift, i fast forhold, til singel.

7 Lisa 18

Lisa18 er et uformelt datingside for brukere som vil ha uformelle, eksperimentelle og erotiske møter. Selv om det ligner søsterprosjektet C-date på mange måter, er Lisa18 rettet mot den yngre og villere gruppen. Med nesten 13 millioner brukere kan man se at den nyere generasjonen er like utemmet som den modne befolkningen. Lisa18-medlemmer ønsker nye seksuelle erfaringer for å utvide deres horisonter.

8 Academic Singles

Academic Singles er et nettsamfunn som har som mål å hjelpe utdannede mennesker til å finne hverandre. Academic Singles hører til Be2-gruppen, som også driver Be2, C-Date og Lisa18. De tilbyr et vitenskapelig matchmaking system basert på en omfattende personlighetstest. Gjennom svarene dine får du en analyse av din personlighet og din ideelle partner.

9 NextLove

NextLove ble grunnlagt i 2013 som en dating plattform hovedsakelig for single og skilt foreldre. Selv om dette nettstedet annonserer seg som et nettsted som retter seg mot skilt og enslige foreldre, passer det til alle typer romantiske møter.

10 Slemflirt

Slemflirt er et selskap som ble grunnlagt i Nederland, og som har vokst betydelig de siste årene. Nå har Slemflirt endelig kommet til Norge, og det betyr at du nå endelig får gleden av å benytte de helt unike funksjonene til siden.

add

Erfaringer

Har du erfaring med dette emnet?

Døm denne artikkelen:
User Rating: 0.02 (47 votes)

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100

  1. Reply
    Darious Pajeski November 18, 2020 at 10:47 pm

    De fleste av disse sidene fungerer bra, men noe kontakt med virkelige mennesker er meget vanskelig. Det er enklere å vinne i lotto. Med dagens lovløse samfunn og et politi som er innfiltert politisk Jeg har årelang erfaring med dating sider, da jeg under sykdom har hatt tid til dette.