Homofil Dating Online i Norge

add

Her finder du intime møter med hotte gutter i dit område. Det här är den nya heta dejtingsajten för homosexuella i Norge, och det är faktiskt också en av de bästa dejtingsajterna för homosexuella i Norge i Norge. Här kan du både hitta en fast partner eller också mer lösa sexuella relationer med andra bögar. Det finns något för alla i det norska gaycommunityt på denna gaydejtingsajt online.

Det finnes flere gode homofile dating-apper og nettsteder tilgjengelige i Norge, og det beste valget vil avhenge av dine personlige preferanser og hva du leter etter. Her er noen av de mest populære og anbefalte homofile dating-appene og -nettstedene i Norge:

 1. Homofildatingonline: Homofil dating online er en norsk Gay dating side. Her finder du intime møter med hotte gutter i dit område.
 2. Grindr: Dette er en av de mest populære dating-appene for homofile menn i Norge. Det lar brukerne finne og kontakte andre homofile menn i nærheten.
 3. Scruff: Dette er en annen populær dating-app for homofile menn som fokuserer på fellesskap og vennskap, så vel som romantiske forhold.
 4. GayXchange: Dette er en annen dating-app for homofile menn som tilbyr gratis medlemskap og muligheten til å chatte med andre homofile menn over hele verden.
 5. EliteSingles: Dette er en datingside som henvender seg til homofile menn som er ute etter seriøse forhold. Det tilbyr en personlighetstest for å matche deg med kompatible partnere.
 6. GayParship: Dette er en annen datingside for homofile menn som søker seriøse forhold. Det bruker en vitenskapelig basert personlighetstest for å matche brukere med kompatible partnere.
 7. Happy Pancake: Dette er en gratis dating-tjeneste som tilbyr en rekke funksjoner, inkludert et stort utvalg av homofile singler i Norge.

Det er viktig å huske på at mens dating-appene og -nettstedene kan hjelpe deg med å finne potensielle partnere, er det alltid viktig å være forsiktig og ta de nødvendige sikkerhetstiltakene når du møter noen for første gang.

Å opprette en konto

Det er 6 trinn man må gjennom på Homofildatingonline for å opprette en profil. Aller først må man fylle ut skjemaet på hjemmesiden til Homofildatingonline der man velger et brukernavn med passord, samt en epost. I tillegg, grunnet innholdet på Homofildatingonline må man oppgi sin alder slik at Homofildatingonline vet at det er en myndig person som registrerer seg på siden.

Hva gjør man så siden?

Etter at man har fylt ut den grunnleggende kontaktinformasjonen komme dette, sekstrinnsopplegget opp;

Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost
 • Sende brev i posten
 • Fylle ut et skjema og sende med en fil
add

Mer om dette i teksten nedenfor.
Vil du ha hjelp til noe eller gi en tilbakemelding?

Gå nederst til bunnen av siden og klikk på ”Kontakt oss”. Du kommer da videre til et skjema der du kan fylle inn informasjon om hva du lurer på. En nyttig egenskap ved dette skjemaet er at siden tilbyr deg å sende en fil om du ønsker det. Dette kan være nyttig dersom man for eksempel mistenker at man har å gjøre med en kunstig profil.

Du kan også sende et brev til Homofildatingonline ved å bruke postadressen til siden eller sende en e-post ved å bruke e-postadressen til siden

Tips

Det første man må tenke må når man skal opprette en profil på en side som Homofildatingonline er å gjøre det ved en anledning der man har tid til å være for seg selv, uforstyrret. Ett typisk feiltrinn mange gjør er å opprette profilen sin på jobb. Dette er bare dumt siden man for det første bruker noen andres datamaskin til dette, samtidig som at det er også øyne som ser og ører som lytter her. Digitaliseringen har gjort verden til et langt mindre sted enn tidligere.

Hvordan skal man gjøre det da?

Det lureste er å gjøre det  hjemmet en kveld eller en dag alle andre enn en selv er ute, og på sin egen, private PC. Da slipper man å hele tiden se seg bak ryggen i frykt for å bli tatt på fersken. Da kan man også bruke god tid på å fylle ut all informasjon om seg selv.

Priser

Prisene er som følger, etter oppsettet nedenfor. Man betaler kun for måned til måned og kan når som helst si opp abonnementet.

 • 3 måneder – kr pr mnd.
 • 6 måneder – kr pr mnd.
 • 12 måneder – kr pr mnd.

Som det framgår av oversikten nedenfor er Victoriamilan lagt opp slik at dersom du betaler for et lengre tidsspenn vil du totalt sett spare penger. I det lange løp, dersom du planlegger å bli lenge på siden, kan dette godt lønne seg.

Å slette en konto

Vil du slette kontoen din?  Da gjør du det på denne måten;

 • Steg 1) Gå til www.Homofildatingonline/nb/
 • Steg 2) Logg deg på med ditt brukernavn og passord
 • Steg 3) Klikk på ”Mitt medlemskap”
 • Steg 4) Trykk så på ”Rediger”
 • Steg 5) Klikk på ”Fullstendig sletting”
add

Erfaringer

Har du erfaring med Homofil Dating Online i Norge?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100