50plusmatch

add

Som navnet til 50plusmatch tyder på, er dette en sjekkeside for alle som er 50 år eller eldre. På den måten er det lettere for en hel generasjon å finne andre av sitt slag. Dette i motsetning til enn alle andre yngre medlemmer.  Mange unge har i dag en livsstil som muligvis som kan passe dårlig med hva en selv ser etter, dersom en er noe oppe i årene.

Hvordan er det så med førsteinntrykket til 50plusmatch?Selve forsiden til 50plusmatch ser innbringende og kanskje noe mer avslappet ut enn hva mange andre sjekkesider gjør. Et par som er litt eldre enn folk flest, er avbildet og meningen med hele siden levner ikke noen tvil.

 

 

 

50plusmatch

Forsiden til 50plusmatch. Den er visuell og tiltrekkende men har samtidig et noe dempet og klassisk, avslappet inntrykk.

50plusmatch er rettet mot et eldre, konservativt og tradisjonelt publikum og det ligger i kortene at meningen er at man skal finne seg en ny partner. Så skal man på lang sikt bli et nytt par, kanskje til og med gifte seg, og oppleve livet sammen. Siden de fleste mennesker i disse aldersgruppene har barn som etter hvert har begynt å flytte ut hjemmefra, har 50plusmatch bestemt seg for å gjøre noe med dette. Siden tar sikte på å sette mennesker med litt mer lignende interesser opp mot hverandre og fokuserer mer på dette enn hva en andre sjekkesider på nett gjør.

Det informeres også ganske tidlig om at 50plusmatch er en side som er ment for seriøse profiler, og alle profiler blir gått grundig gjennom. Man forventer med andre ord enn viss tone og en noe mer seriøs opplevelse når man bruker 50plusmatch til å se etter andre single.

Å opprette en konto

Hvordan skal man opprette en konto, spør du kanskje?

Umiddelbart på forsiden til 50plusmatch er det lagt til rette for at nye brukere skal kunne fylle inn informasjon om seg selv på en lett måte. Man trenger nesten ikke bevege på markøren før man kommer inn i utfyllingsfeltet i den hvite boksen. Det første steget for å etablere en profil på 50plusmatch er å si hvem man er og hvem det er man søker. Så må man si om  man er en mann som søker etter kvinner, en kvinne som søker etter andre menn, eller en mann som er etter andre menn og så videre.

Så vil 50plusmatch at du skal velge et brukernavn, et passord og oppgi din epostadresse. Når du har gjort dette kan du gå videre ved å klikke på den grønne knappen nedenfor der det står ”Gratis innmelding”.

En viktig ting å huske på i denne sammenhengen er at man aksepterer alle brukervilkår til 50plusmatch. Dersom man er opptatt av sin egen sikkerhet, sine rettigheter og sine plikter er det ikke dumt å vie litt tid til å lese gjennom disse brukervilkårene til 50plusmatch før man tar det neste steget. Det er tross alt ens egen fremtid som står på spill.

Videre skal man gå gjennom en rekke trinn der man fyller ut informasjon og interesser for sitt eget vedkommende og hva man ser etter hos en eventuell partner. Så vil 50plusmatch at du legger inn et bilde av deg selv, aktiverer epostadressen din og så er du klar til å begynne å bruke siden.

Opprett en profil  og send meldinger med hverandre slik at dere blir kjent

back to menu ↑ Funksjon

Som så mange andre sjekkesider er funksjonen til 50plusmatch at nye medlemmer skal bli kjent med hverandre. En kanskje ekstra tiltrekkende egenskap som finnes, er at du kan lese meldinger andre brukere sender til deg selv om du er gratismedlem, dersom de andre brukerne er betalende medlemmer. På den måten er terskelen og selve brukermåten på 50plusmatch noe endret fra andre sider.

Hvordan fungerer siden for øvrig?

Ellers fungerer 50plusmatch som andre sjekkesider flest. Opprett en profil, fyll ut så mye informasjon om deg selv som du er komfortabel med, legg til et profilbilde og kommuniser med andre brukere.

back to menu ↑ Sikkerhet

Hvem står bak siden og hvordan kan man være trygg på disse? Er det noe man behøver å være engstelig for?

Siden 50plusmatch er en del av Matchmedia-selskapet som har vokst seg stort i det siste. Det er trygt  å bruke siden og det er til nå ikke rapportert om noen brukere som har mistet sensitiv informasjon eller fått denne på avveie. Siden lover også at all informasjon blir trygt lagret og  blir aldri utlevert til en tredjepart. Det betyr at du ikke skal være redd hva du forteller på nettet. Det står ikke at informasjonen blir kryptert, men ut fra hva som er vanlig nå til dags kan en nesten være sikker på at så er tilfelle.

back to menu ↑ Omdømme

Dette er en forholdsvis ny sjekkeside i Norge og 50plusmatch tar sikte på den noe eldre delen av befolkningen. Helt siden 2010 har siden vært et alternativ til den stadig voksende, single delen av landets godt voksne. Den stadig endrede livssituasjonen til mange mennesker gjør at det kan være godt med en partner som man kan dra støtte av gjennom tykt og tynt.

50plusmatch har vist seg å være en god arena for voksne single som ikke er helt fornøyde med livet slik det er nå. Det gjenspeiles også av siden ”Suksesshistorier” som man kan klikke på øverst på siden. Der kan man lese om hvordan mange i landets eldre garde har møtt sin nye sjelevenn.

add

Hva sier så disse brukerne om 50plusmatch? Bare se på bildet lenger nede og les alle kommentarene. Det er mer der det kommer fra.

50plusmatch sukessehistoriene

Et utdrag av sukessehistoriene

Som det er mulig å se fra bildet ovenfor er det mange slags ulike suksesshistorier fra 50plusmatch. Selv om folk er eldre betyr det ikke at det er umulig å treffe sin livspartner og sjelevenn.  Listen fra bildet er langt lengre på den virkelige siden – bare sjekk selv. Her er noe for alle og hver.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost
 • Lete i OSS – Ofte Stilte Spørsmål
 • Lese artikler om hvordan man retter opp i noe

I teksten nedenfor blir dette litt mer grundig gjennomgått.

Å ta kontakt med kundeservice til 50plusmatch er veldig lett. Det er bare å gå nederst på forsiden og klikke på ”Kontakt”. Da sender siden deg videre til en side med et skjema der du kan fylle ut hva enn du måtte ha på hjertet for å få lettere hjelp.

50plusmatch Kundeservice

Kontaktskjemaet til 50plusmatch er lett å fylle ut og samtidig så omfattende at du får lett svar på det meste du lurer på her.

Lurer du så på hva du gjør videre?

For å ta i bruk dette skjemaet begynner du først med å eventuelt søke opp emnet du lurer noe på. Det er en database der du lett kan søke opp spørsmål som andre bruker tidligere har stilt. Denne heter OSS – Ofte Stilte Spørsmål eller på engelsk som blir benyttet i denne sammenheng – FAQ – Frequently Asked Questions. Her er det altså bare å skrive inn et spørsmål som du tror har blitt stilt tidligere og se om du finner svar på dette. Gjør du ikke det er bare å fylle ut kontaktskjemaet som 50plusmatch har utarbeidet.

Først vil 50plusmatch gjerne vite brukernavnet ditt. Det trenger de for å vite hvem det er som har stilt spørsmålet.  Videre må du oppgi eposten din slik at 50plusmatch vet hvor de skal sende svaret på spørsmålet. Disse to feltene er obligatoriske, altså må du fylle dem ut, ellers får du ikke sendt inn spørsmålet ditt.

Videre er det greit om du oppgir et emne for spørsmålet ditt. Da er kundebehandleren  til 50plusmatch litt mer forberedt på å hvordan han eller hun skal gå fram for å kunne hjelpe deg med å finne svar på spørsmålet ditt.

I det neste feltet skal du skrive inn selve spørsmålet ditt. Nå er det viktig at du ordlegger deg så presist og kortvarig som mulig slik at 50plusmatch kan lettere hjelpe deg med hva du lurer på. Det er også til din egen fordel at du fatter deg i korthet her.

Helt til slutt bes du fylle inn en kode som blir automatisk generert. Dette er en unik kode som siden vil at du skal oppgi for å dokumentere at du ikke er en robot. Når du har gjort dette er det bare å trykke på ”Send beskjed”.

back to menu ↑ Tips

Det vil alltid lønne seg å ha et tiltrekkende profilbilde av seg selv, og gjerne flere enn bare ett. Mange godt voksne faller for fristelsen til å ha med barn og kanskje barnebarn på bildet. Selv om dette er sjarmerende og man har lyst til å vise verden sine avkom, er dette noe som kan virke negativt. Brukere av 50plusmatch er på jakt etter en partner og fortrekker da kun bilde av denne ene personen – ikke en hel slekt eller familie. Dette kan man ta etter hvert som man blir nærmere kjent.

Det har også vist seg at mange single i denne aldersgruppen prøver å følge de yngre sine trender ved å benytte et språk og en sjargong som hører til nevnte unge aldersgruppe. Det kan være moro å utforske bruken av en slik måte å ordlegge seg på, men mange andre brukere av 50plusmatch sier at det irriterer dem. Ordlegg deg etter din generasjons mønster – så blir du sett på som mer ekte.

back to menu ↑ Priser

Dersom du vil utnytte tjenestene på 50plusmatch til det fulle må du ta steget og betale. Hvor mye koster det å bruke alle tjenestene? I listen nedenfor ser du dette;

 • 1 måned – kr. 249 pr mnd.
 • 3 måneder – kr. 199 pr mnd.
 • 6 måneder – kr. 149 pr mnd.
 • 12 måneder – kr 99 pr mnd.

Det lønner seg altså å kjøpe et årsabonnement dersom man vil spare penger på å møte andre på 50plusmatch. Forskjellen mellom prisen per måned for 1 og 12 måneder er nesten hele 150%.

back to menu ↑ Å slette en konto

Vil du avslutte medlemskapet ditt og slette kontoen? Da gjør du dette:

 • Steg 1) Gå til www.50plusmatch.no
 • Steg 2) Logg på med ditt brukernavn og passord
 • Steg 3) Klikk på ”Min profil”
 • Steg 4) Gå til ”Endre mine innstillinger”
 • Steg 5) Klikk på ”Avslutt medlemskap”

Nå har du sagt opp profilen din og slettet kontoen din hos 50plusmatch.com

 

 

add

Erfaringer

Har du erfaring med 50plusmatch?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100