Academic Singles

add

Ut i fra navnet er Academicsingles en sjekkeside på internett som dreier seg mer mot personer med høyrere, akademisk bakgrunn. Det vil si alle med bachelor- , master – eller doktorgrad i ett eller flere fagfelt. Eller for så vidt , grunn -, mellom – og hovedfag fra en høyskole eller et universitet.

Forsiden til Academicsingles kan muligvis oppleves som noe ”grå og fargeløs” – det er ikke et sprakende spekter av farger som lyser deg opp i ansiktet. Men dette står til selve stilen med siden – den skal være rask, enkel og brukervennlig.  Samtidig skal den være litt mer seriøs og krevende – for den jevne tidligere uteksaminerte høyskole – eller universitetsstudent.

 

 

 

Academic Singles

Forsiden til Academicsingles er stilfull og kanskje litt elegant, samtidig som den kan oppleves som bein og hard.

Videre nedover på siden kan man lese en god del eksempler på hvordan dette har fungert for mange. I tillegg har Academicsingles en egen seksjon på forsiden viet til å overbevise skeptikerne som heter ”Derfor virker Academic singles”. Her blir man fortalt i korte trekk hva det er som gjør at siden virker.

Mellom annet er det grunnet en omfattende personlighetstest med rot i vitenskapelige prinsipper som gjør at Academicsingles føler seg sikre på at den jevne bruker finner seg en tilsvarende match. Dette gjelder selvsagt bare dersom en selv er ærlig med alt en skriver.

Academic Singles Overbevesningsseksjonen

”Overbevesningsseksjonen” til Academicsingles.

Å opprette en konto

Det er forholdsvis lett å komme i gang med å registrere seg. Du skal bare fylle inn din epostadresse og opprette et passord, samt si hvem du er – mann eller kvinne – og hvem du søker etter – en mann eller en kvinne.

Alt dette var jo lett – men hva nå?

Når du har gjort dette omdirigerer Academicsingles deg videre til en den omfattende, vitenskapelig baserte personlighetstesten som det anbefales at du bruker tid på. Fyll ut denne, legg inn et skikkelig godt profilbilde av deg selv og skriv litt om hvem du er. Så er du er klar til å bruke Academicsingles.

Academic Singles personlighetstesten

En del av personlighetstesten til Academicsingles.

back to menu ↑ Funksjon

Som for så mange andre sjekkesider på internett gjelder de samme grunnprinsippene for Academicsingles. Du oppretter en profil, sender meldinger med en eller flere brukere og etter et visst antall meldingsutvekslinger er det meningen at dere skal møtes i det virkelige liv.

Fungerer dette, da?

Academicsingles er så sikre på at de klarer å skaffe deg en skikkelig god match at dersom du ikke har meldingskontakt med 10 matcher, får du et premiumabonnement av siden. Det må jo være et godt tegn.

back to menu ↑ Sikkerhet

Academicsingles soler seg i glansen av fjorårets suksess ved å hevde at de var den sikreste sjekkesiden på nett i en ikke navngitt test. De har til og med vunnet en pris for dette som man kan se til høyre på forsiden.

Academic Singles Sikkerhet

Dette skal overbevise brukerne om at Academicsingles er et trygt valg.

Men er det ellers trygt å bruke Academicsingles?

Videre kan man lese litt mer utfyllende om hva Academicsingles egentlig er og står for dersom man helt nederst på forsiden klikker på ”Datavern”. Man blir da sendt videre til en side som inneholder mye informasjon, mellom annet kan man lese at det er helt nødvendig for Academicsingles å holde på en del av den informasjonen som brukerne oppgir. Dette er fordi det er en omfattende personlighetstest som man må begi seg ut på for å opprette en profil hos Academicsingles.

På grunn av presisjonssøket som Academicsingles utfører for å sette deg i kontakt med andre mennesker av ditt kaliber trenger Academicsingles å vite mye om deg. Dette er for eksemepel din bakgrunn, dine interesser, men òg din epost og fødselsdato. Disse opplysningene blir lagret hos Academicsingles, men bare etter gjeldende datalover. Det vil si at det er Datatilsynets lover og regler som gjelder for oppbevaring av data og man kan slik sett være trygg på at det ikke vil foregå noen lyssky utlevering eller utveksling av informasjon til andre.

add

Academicsingles hevder også at enhver bruker har rett til å kreve innsyn i hva som blir lagret om dem. Dette er også i tråd med det norske lovverket. Dersom du har oppgitt noe informasjon til en annen side, har siden plikt til å utlevere disse dataene til deg. Det må jo være betryggende å vite.

back to menu ↑ Omdømme

Som navnet tyder på at siden et rykte på seg for å være for de litt mer høyt utdannede eller ekslusive i samfunnet. De som har gått på skole i mange år og som har en godt betalt toppjobb. Dette gjenspeiles også av prisen som er rimelig høy og som trolig er ment for å holde unna de som ikke helt møter kvalifikasjonene til Academicsingles.

Denne internettsiden lokker til seg også folk som ikke ”helt hører hjemme” i disse kretsene; folk uten høyrere utdanning. Selv om Academicsingles er ment å være et tilbud for de i samfunnet som har høyrere utdanning, er dette ikke alltid tilfelle. Det kommer alltid noen luskende fra samfunnets nedre lag; de som ikke har utdanning eller noen form for skolegang. Dette er nok med på å dra ned omdømmet til Academicsingles litt.

Samtidig skal en ikke undervurdere effekten av dette siden flere folk til Academicsingles betyr flere folk å velge mellom inne på siden. Det vil si flere potensielle treff når du søker etter andre single, og med det en kortere vei til å møte noen via nett.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost
 • Lese artikler om hjelp

Hva gjør du dersom du lurer på noe og ikke finner svar på spørsmålet ditt ved å se deg rundt på Academicsingles?

Gå ned til bunnen av siden og, gå til ”Om oss”. Da kommer du til en side der du mellom annet får en postadresse til Luxembourg og helt nederst på denne siden er det en lenke der det står ”Har du problemer med vår tjeneste? Vennligst send en epost hit” . Dersom du da klikker på hit-delen av meldingen blir du omdirigert til en eposttjeneste.  Der kan komme i kontakt med kundeserviceavdelingen til Academicsingles, enten via telefon eller brev.

Det ligger også ute en god del artikler om hvordan du retter opp i en feil eller får hjelp til noe.

back to menu ↑ Tips

På denne siden er kanskje det aller beste tipset å være på jakt etter formuleringer og bruk av språk. Dette gjelder både din egen profil og andres profiler på Academicsingles. Bare tenk deg om litt. Hvordan ønsker du å fremstå for andre? Hvilket budskap er det du vil formidle? Hvilke tanker ønsker du å formidle ut til den gemene hopen der ute?

Fokuser på korrekt stavemåte og grammatikk. Sett deg ned og les deg opp på alt fra leddsetninger, konjunksjoner til de vanligste og/å-feilene. Det er flaut og pinlig å ha gått mange år på skole, særlig høyere utdanning, og så ikke være i stand til å skrive korrekt norsk.

Når du så har gjort dette må du samtidig se etter akkurat det samme hos de du ser på, hos Academicsingles. Hvor godt har de ordlagt seg? Hvor mange skrivefeil har de og hvordan klarer de å formulere budskapet sitt? Klarer teksten deres å fascinere og fenge deg? Eller blir du rett og slett litt irritert  når du leser gjennom hva det er de skriver? Dersom så er tilfelle kan det tyde på at dere ikke passer sammen.

En annen og litt undervurdert ting er bruk av profilbilder. De fleste er enige om at det lønner seg å ha ett eller flere profilbilder på Academicsingles. Har du ikke noe profilbilde får du trolig mindre treff enn hva du ville fått dersom du hadde hatt et.

Men hva mer er det å si om et profilbilde da?

Det som mange likevel ikke tenker på er typen profilbilde du legger ut. Dette dreier seg ikke om de typiske ungdomsbildene med avslørende og til dels upassende innhold. Det sier seg selv at slikt ikke er noe for Academicsingles.

Det handler mer om at mange faller for fristelsen til å ta opp mobiltelefonen en kveld man sitter i stua og tar et bilde av seg selv, ovenfra og ned. Lys – og skyggeforholdene kan skape et merkelig og forvrengt bilde og gir ellers inntrykk av et menneske som er litt for avslappet og ikke vil legge inn den nødvendige innsatsen for å skape et godt førsteinntrykk. Dette gjelder særlig menn.

En annen variant som kvinner gjerne faller for, er å ta et bilde på badet om morgenen når man har sminket seg og er ”klar til dyst” for dagens gjøremål. Selv om man fremstår som mer ordentlig og ryddig i så måte er det likevel ikke til å komme unna at de fleste tenker det samme; ”ja, så du gadd ikke legge mer arbeid ned i dette?” Vil du virkelig ikke prøve å imponere den du prøver å se etter på Academicsingles?

Løsningen for mange er ikke verre enn at man tar seg god tid til å lage et skikkelig profilbilde, som man kan bruke på Academicsingles. Stå foran en hvit vegg. Sett på flombelysning. Sett noen lys ned på et bord eller en benk like ved og vend lysene mot ansiktet ditt slik at alle detaljer kommer med.

Dersom kameraet på mobiltelefonen din har en selvutløsningsmekanisme, prøv å sett mobilen vekk fra deg slik at det ikke ser ut som at du holder telefonen selv. Alternativt kan du be en venn eller en slektning ta et bilde av deg med et vanlig kamera. Dersom du bruker litt tid og krefter på dette vil du trolig få langt flere treff enn dersom du bare hadde gått for standardløsningen. Academicsingles belønner de som prøver.

Academic Singles Tips

Alternativt kan en prøve å ta et bilde utendørs, men det bør være en lys bakgrunn eller opplyste forhold. Dette er et godt eksempel på et bra profilbilde.

back to menu ↑ Priser

Lurer du på hvor mye det koster å bruke Academicsingles? Betalingsopplegget er laget til slik at du betaler for hver måned og da kan du bruke alle tjenestene på Academicsingles. Prisene som i listen nedenfor;

 • 3 måneder – 599 kr pr mnd.
 • 6 måneder – 499 kr pr mnd.
 • 12 måneder – 399 kr pr mnd.

back to menu ↑ Å slette en konto

Vil du slette kontoen din hos Academicsingles? Da gjør du dette;

 

 • 1) Gå til www.academicsingles.no
 • 2) Logg deg inn med ditt brukernavn og passord
 • 3) På startsiden, gå til ”Min profil”
 • 4) Klikk på ”Innstillinger”
 • 5) Gå til ”Profilstatus”
 • 6) Her kan du slette kontoen din fullstendig.

 

 

add

Erfaringer

Har du erfaring med Academic Singles?

Døm denne website:
User Rating: 0.02 (46 votes)

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100

 1. Reply
  Ove Johannes Aspen September 10, 2019 at 10:11 am

  Dette Selskapet Grenser STERKT til et SVINDELFORETAK Mht.fornyelse av abonnement som må forskuddbetales for seks måneder,dersom det gamle ikke er sagt opp. Summen er over 3000 kr., som tvangstrekkes av oppgitt bankkort ved innmelding,Denne prosedyren står oppgitt med liten skrift i kontrakten.Jeg ADVARER mot å ENGASJERE SEG med dette selskapet som Liker å TRUE med Rettslig Inkasso.OJ Aspen 4870 Fevik