add

C-date.no er en side på Internett som inneholder muligheter til litt av hvert.  Enten du vil treffe andre single, ta et lite sidesprang i et allerede skjevt forhold eller bare utforske andre, spennende mennesker, har du muligheter til det. Alt dette og mye, mye mer finner du på C-date.no.


Hvem er så C-date for?

Siden har et noe mer profesjonelt og voksent preg og målgruppen er etablerte mennesker i alle faser i livet, fra de de helt ferske parene som kanskje begynner å kjenne litt på forholdets utfordringer, til de middelaldrende ektefellene eller samboerne til de eldre makene.

C-date inneholder så mange muligheter for mennesker som ikke helt klarer å finne seg til rette i livet og som søker endring. Det å etablere seg i livet har vist seg å ikke helt være det riktige for mange og da må man ”spe på med litt spenning” i livet. Mange klarer ikke helt å godta at man bare skal forholde seg til én partner og ett menneske – og da er heldigvis C-date et kjærkomment tilskudd i en ellers grå hverdag, slik at man slipper å gro fast.

Hvordan ser sideoppsettet ut? Se på bildet nedenfor for å få et lite inntrykk.

C-Date.no

Banneret og førsteinntrykket til C-date.no

Som det fremgår av bildet ovenfor er C-date profesjonelt og riktig utformet for de noe mer kresne brukerne, som ikke nødvendigvis lar seg overbevise om å bruke en side med en gang. C-date.no gir liksom et inntrykk av å være noe eksklusiv og det medfører en slags underliggende sjarm for mennesker som ønsker å opprette en profil for å bli brukere av C-date.  At C-date.no har sitt opphav i Luxembourg gir et piff og et inntrykk av eleganse, formalitet og klasse.

På forsiden til C-date er det også rikelige mengder med statistikk som viser hvor attraktivt det er å være en del av siden. Dette fremkommer av bildet lenger nedenfor.

C-date Statistiske

Statistiske data på C-date sin hjemmeside.

Som man kan se på bildet er det en side med mye informasjon om hva man kan forvente. Dette fører til et udelt positivt førsteinntykk av C-date, og gjør at argumentet for å opprette en bruker der inne blir sterkere. Det er ikke så mange sider som dette som har verdensomspennende datingsider.

Skal man oppsummere dette avsnittet er målgruppen til C-date kort fortalt det kresne, voksne mennesket som er litt lei av det som skjer i livet på ekteskaps – samboer – eller kjærlighetsfronten. Han eller hun kan tenke seg noe mer spenning, hva nå enn det måtte innebære. Ved å fylle ut hjemmesiden med en god del informasjon gjør C-date seg mer attraktiv for brukeren som krever litt mer enn bare et utfyllingsskjema.

Å opprette en konto

Dersom du vil bli en bruker av C-date krever det litt mer av deg enn bare å fylle ut et enkelt skjema. Fordi siden er fylt til randen med mange spennende valg betyr det at du må bruke litt tid på å gjøre ulike valg som vil påvirke din brukeropplevelse på siden. Dette kan virke noe tidkrevende men det gjør at du står igjen med svært mange muligheter du ellers ikke hadde fått utnyttet på C-date.

Hvordan er så denne prosessen?  Aller først må du bestemme deg for hvem du ser etter, og oppgi hvem du er. Eksempelvis en mann som ser etter en kvinne. Dette begynner du med på forsiden, til venstre øverst i den mørkegrå og gjennomsiktige boksen der det står ”C-date” med hvit skrift.

Videre er det slik at du grovt forenklet begynner du med 6 grunntrinn i registeringsprosessen på C-date. En liten forsmak på trinn 1 kan sees i bildet nedenfor:

C-date Å opprette en konto

Det første trinnet.

Helt i begynnelsen skal du velge hva det faktisk er du er på jakt etter på C-date. Alt fra bare kikking til å faktisk møte andre single eller kanskje har du lyst til å leke litt? Det finnes mange muligheter på C-date. I trinn 1 velger du altså hvilken aktivitet du vil bruke tiden din på.

I trinn 2 oppgir du hvilket kjønn eller ”hvem som tenner deg”  – enten en kvinne eller en mann. Dette trenger siden for å vite hvem de skal sette deg i kontakt med.

Videre, i trinn 3 velger du hvor i verden du vil treffe brukere av C-date fra. Du kan velge mellom mange land, alt fra Norge, Tyskland og Spania til Kina, Hviterrussland og Vietnam. Mulighetene er ubegrensede. Hvis man bruker Norge som eksempel må man videre velge regionen i landet man har tenkt på. Det vil si for eksempel Østlandet for Norge sin del.   

Så, trinn 4 fyller du inn din alder og sivilstatus. I neste trinn, trinn 5, vil siden vite noe mer om din kroppsfysikk. Hvordan ser kroppen din ut? Er du slank, atletisk, tynn, overvektig eller noe annet? Hvor høy er du? Hvilken øyefarge har du? Hva er hårfargen din og hvor langt er håret ditt?

Dette kan virke noe voldsomt men det er for at C-date skal lettere kunne filtrere ut hvem som passer best med deg og til det trenger siden all den informasjon om ditt ytre som finnes. Tenk på det slik at jo mer jobb du legger ned her, jo mer får du betalt når du kontakter andre brukere.

add

I trinn 6 skal du bare fylle inn din e-postadresse tilknyttet brukeren på C-date og opprette et passord som du skal bruke deg til å logge på med. I tillegg er også nettsiden interessert i å vite hvor du har hørt om siden, slik at den vet hvor de skal markedsføre seg i framtiden.

Når du så har oppgitt all denne informasjonen til C-date er det bare å vente på at bekreftelseseposten tikker inn i innboksen, og så aktivere profilen din. Da er du helt klar for å bli kjent med tusenvis av andre brukere fra hele verden, om du ønsker det.

back to menu ↑ Funksjon

Hvordan fungerer kommunikasjonen på siden? C-date er en sjekkeside på internett der brukere kan sende meldinger til hverandre. Ulikt noen andre sider er det ikke en direkte chatteside men det er heller lagt opp til at brukere  skal kunne, over tid, kommunisere med hverandre, for å gi hverandre et inntrykk.

På C-date kan du se hvem som er i nærheten av deg hele tiden og sende og motta meldinger fra dem. Finn så ut, etter litt kommunikasjon, om dere passer sammen.

Dette henger noe sammen med den mer voksne og ”klasseprofilen” som C-date gjenspeiler. Etter hvert som to brukere av siden blir bedre kjent med hverandre kan de velge å treffes i det virkelige liv.

back to menu ↑ Sikkerhet

De strengeste sikkerhetsregler som finnes, gjelder for C-date og all informasjon som kunder oppgir blir kryptert og videre slettet. Det brukes 128-bit SSL-kryptering slik at brukere siden ikke skal behøve å frykte noe når de oppgir betalingsinformasjon.  Videre foregår det en sikker utveksling av bilder og brukernavn når to brukere sender meldinger.

Hva så med falske profiler? Siden er omfattet av merkelappen ”Trusted Brand”. Det betyr forenklet sett at C-date har betydelige kontrollmekanismer for å unngå bruk av falske profiler og med det blir det tryggere og mer komfortabelt  å sende meldinger på C-date.

back to menu ↑ Omdømme

Flere og flere begynner å få øynene opp for siden og det finnes en god del treff når man søker etter C-date på ulike søkemotorer på nettet. Lurer du helt konkret hva andre har å si? Et kjapt søk og klikk inn på diverse norske nettfora gir deg svar på mange spørsmål.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

    • Sende epost
    • Ringe
  • Sende brev i posten

Dette gås gjennom mer grundig i teksten nedenfor.

For å komme i kontakt med kundebehandlere som er villige til å hjelpe deg må du sende en e-post via en link, ved å klikke på ”Vilkår og betingelser” helt nederst på siden.

Vil du ringe til C-date? Det er ikke oppgitt noe telefonnummer eller postadresse slik at det umiddelbare førsteinntrykket er at siden utelukkende svarer gjennom bruk av e-post. Derimot, dersom man leter litt under ”Om oss” finner man både en postadresse og et telefonnummer som man kan ringe til. Det virker likevel som om at du oppfordres mest til bruk av e-post.

back to menu ↑ Tips

Vil du treffe så mange som mulig? Les videre nedenfor.

For å få mest mulig ut av C-date lønner det seg å være ærlig om personlige opplysninger som for eksempel kroppstype – og høyde. Dette er kanskje de viktigste faktorene andre mennesker ser etter hos deg og skuffelsen blir stor når den du møter, etter å ha sendt meldinger på siden, viser seg å se helt annerledes ut enn hvordan du hadde forespeilet dem. Se etter bilder på siden som viser mer enn bare hodet – gjerne hele overkroppen, slik at du får en noe mer grundig pekepinn å gå ut fra.

back to menu ↑ Priser

Hvor mye koster det å bruke C-date?

Kostnadene for bruk siden er fordelte mellom hvor lenge du vil bruke tjenestene. Du kan velge mellom en abonnementspakke på 3 mnd, 6 mnd og 12 mnd.

    • 3 mnd – 605 kr pr mnd.
    • 6 mnd – 475 kr pr mnd.
  • 12 mnd – 375 kr pr mnd.

back to menu ↑ Å slette en konto

Vil du slette kontoen sin? Da må du huske på at dersom du allerede har kjøpt et abonnement må du huske på å si opp avtalen minst 14 dager før neste avdrag forfaller. Ellers er den vanlige prosedyren dette;

Steg 1) Gå til www.c-date.no

Steg 2) Logg deg på med brukernavn og passord

Steg 3) Gå til ”Innstillinger”

Steg 4) Trykk på ”Slett profil”

Nå kan du laste ned siden som en mobilapp og komme lettere i kontakt med andre uten å plundre med å sette deg ned og slå på PCen.

C-date App

add

Erfaringer

Har du erfaring med C-Date?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100