add

Dinfling ble stiftet i Amsterdam i Nederland og søker seg ut i hele verden. Nå har Dinfling kommet til Norge og det er endelig lagt til rette for at nordmenn kan dra nytte av denne tjenesten. Oppsettet på hjemmesiden til Dinfling er brukervennlig med hvit bakgrunn og lyse farger generelt, noe som gjør at Dinfling spesielt blir rettet mot de yngre brukerne. Tror du likevel at du er for gammel for Dinfling? Langt i fra, Dinfling har brukere i alle aldre, det er bare det at siden har noe mer ungdommelig preg.

Å opprette en konto

Lurer du på hvordan man registrerer seg? Det er svært lett. Det første steget for å opprette en profil på Dinfling er å klikke på en av de det to blå knappene øverst til høyre på hjemmesiden. Der har du to valg, ”Meld deg på” eller ”Logg inn”. Dersom du allerede er en eksisterende bruker på Dinfling klikker du såklart på ”Logg inn”. Er du helt ny og vil komme i gang med å sende meldinger på Dinfling, klikker du på ”Meld deg på”.

Hvordan ser da dette påmeldingsskjemaet til Dinfling ut? Det ser slik ut, som på bildet nedenfor.

Dinfling Å opprette en konto

Påmeldingsskjemaet til Dinfling.

Når du så har fått opp denne boksen fra Dinfling er det bare å begynne å fylle inn informasjon om deg selv. Du velger ditt unike brukernavn, ditt passord og  hvilket kjønn du er, samt hvem du ser etter på Dinfling. Et lite tips til å få flere treff på sin profil er å velge et brukernavn med noe mer særpreg enn de som allerede er der. For eksempel ”Jegerkåt666” vil få langt færre treff enn  ”Agape”. Ikke bare er grunnen bruk av generiske ord som mange brukere på Dinfling kjenner igjen, det er også bruken av bokstavene æøå. Uheldigvis for oss i Norge er ikke utenlandske servere glade i disse bokstavene. Dersom du da bruker én av dem, risikerer du  å havne et stykke lenger bak i køen når andre brukere på Dinfling skal søke etter deg og din profil.

Så skal du fylle inn hvor i landet du vil søke etter brukere i din målgruppe på Dinfling. Du velger først fylke og så velger du i hvilken kommune du vil lete. Så må du oppgi din epostadresse slik at du kan aktivere kontoen din og få tilgang til gratis kreditter fra Dinfling. Det gjør at du raskere kan komme i gang med å sende meldinger til andre brukere og få kontakt lettere.

Det aller siste punktet i registreringsprosessen er at du må fylle ut din alder. Dette er fordi Dinfling inneholder såkalt ”voksent innhold” eller med andre ord ren pornografi. Alle brukere av siden skal være 18 år eller eldre.

Når du så har fylt inn alt dette vil du få en bekreftelsesepost fra Dinfling med en lenke der du kan klikke deg inn på kontoen din og du er klar til å bruke Dinfling for alvor.

En ting helt til slutt som er av betydning er å legge til et bilde av deg selv på profilen din. Brukere på Dinfling med bilder får mange flere treff og klikk enn de som ikke har bilder, og dette er noe du bør tenke å utnytte til det fulle. Det trenger bare å være et enkelt bilde du tar med mobilkameraet ditt.

back to menu ↑ Funksjon

I sin helhet er Dinfling en ren chattetjeneste der ting fungerer veldig likt som for eksempel meldingsfunksjoner på mange andre tjenester på nettet. Poenget er at brukere av siden skal sende direktemeldinger til hverandre og med en gang være i stand til å svare hverandre. Poenget er at kommunikasjonen skal foregå raskt, effektivt og enkelt.

Er det så vanskelig å få kontakt med andre brukere på Dinfling? Nei, det er det ikke. De fleste opplever å veldig raskt få kontakt med andre brukere på hjemmesiden og før man vet ordet av det har man en stappfull innboks av meldinger fra brukere på Dinfling.

For å virkelig se andre brukere av siden må du ”låse opp bildene”. Det gjør du ved å opprette en profil.  Du kan da også se hvem som er i nærheten og hvem som ikke er det.

back to menu ↑ Sikkerhet

Det er helt trygt og sikkert å oppgi sensitiv og personlig informasjon om betaling og lignende til Dinfling. Siden er driftet under et strengt regelverk som brukes av myndigheter i de fleste land og det gjør at du ikke trenger å frykte noe, dersom du er skeptisk til hvordan du for eksempel skal betale eller gjøre noe annet på siden. Så langt har det ikke blitt rapportert inn tilfeller om svindel eller at andre brukere har mistet pengene sine når de har betalt for tjenestene som siden tilbyr.

Og er du ikke helt sikker på hvordan sikkerhetsoppsettet ser ut? Ta en kikk på bildet nedenfor, så finner du det ut.

Dinfling Sikkerhet

Dinfling tar din sikkerhet på alvor

back to menu ↑ Omdømme

Dinfling har gjort sitt inntog i Norge og reaksjonene er noe blandet. Noen brukere er usikre på hva dette er mens andre er noe mer lunkne til bruk av siden. Siden er i stadig vekst og kan derfor virke noe uoversiktlig til å begynne med, men det er fullt mulig å benytte siden uten å  bli helt og fullstendig satt ut.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

  • Sende epost
  • Ringe
 • Sende brev i posten

Dette er det skrevet mer om i teksten nedenfor.

Hvordan er det så å bruke kundeservicefunksjonen? Du klikker nederst på siden, til høyre på ”Brukerstøtte” og blir omdirigert til oversikten nederst på bildet.

Dinfling Kundeservice

Brukerstøtteskjemaet til Dinfling

Kontaktskjemaet til brukerstøttefunksjonen inneholder mye informasjon og det er lett å komme i kontakt med brukerstøtteavdelingen. For de riktig interesserte er det faktisk også mulig å sende et godt, gammeldags brev i posten, ved bruk av adressen øverst på siden.

add

Det er også mulig å ringe telefon. Det er ikke oppgitt umiddelbart men det lønner seg nok å snakke på engelsk til personalet på brukerstøtteavdelingen siden man tross alt ringer til et annet land. Det er overhodet ikke noe farlig og staben som jobber med disse oppgavene har lang erfaring i å behandle andre kunders spørsmål og svar med hva enn det skulle være.

Liker du ikke å snakke i telefonen med fremmende? Da er det ikke verre enn at du kan sette deg trygt bak tastaturet på PCen og skrive en epost til Dinfling og få svar på den måten. Som med bruk av telefonen lønner det seg nok å formidle budskapet sitt på engelsk. Da hjelper siden deg med akkurat det samme som du lurer på, dersom hadde benyttet deg av telefontjenesten heller.

back to menu ↑ Tips

Hvordan får du så flere treff på profilen din til Dinfling? Det første steget er som tidligere nevnt å bruke et profilbilde, og ikke bare en vanlig bakgrunn slik at andre brukere kan lettere komme i kontakt med deg.

Noe som likevel mange brukere som oppretter profil på Dinfling tenker på er at det lønner seg å bruke litt tid på å ta et skikkelig bilde. Prøv å få til en lys og helst hvit bakgrunn – for eksempel stueveggen din hjemme eller kanskje veggen på badet. Prøv å ta bildet midt på dagen, gjerne en dag det er sol slik at det er lysere i stuen eller på badet, og bruk også rikelig med lys. Prøv ut forskjellige stillinger slik at brukere av siden får et inntrykk av deg fra ulike vinkler – det vil øke sannsynligheten for at du oppleves som mer attraktiv. Det er tross alt viktig å gi noen du vil imponere en eller flere smakebiter av deg selv, særlig når man bare har noen millisekunder på å imponere andre.

back to menu ↑ Priser

Lurer du på hvor mye det koster å bruke Dinfling? Opplegget for å sende meldinger på Dinfling foregår slik: du kjøper noe som heter en kreditt. Kjøper du flere kreditter kan du sende flere meldinger. Kjøper du en større pakke med kreditter koster hver melding mindre enn dersom du kjøper en mindre pakke.

Du kan også velge mellom å kjøpe en ren ”kredittpakke” der du betaler for et vist antall kreditter eller et rent månedsabonnement der du kan sende ubegrensede antall med meldinger. Også for månedsabonnementpakkene gjelder prinsippet at jo større pakke du kjøper, desto billigere blir det på sikt å sende meldinger.

Dinfling Priser

Prisene for siden sine kredittpakker ser slik ut:

3 kreditter – kr. 66,00 – 22,00 kr pr melding

10 kreditter – kr. 180,00 – 18,00 kr pr melding

50 kreditter – kr. 850,00 – 17,00 kr pr melding

150 kreditter – kr. 2400,00 – 16,00 kr pr melding

250 kreditter – kr. 3750,00 – 15,00 kr pr melding

Premium – eller månedsabonnementpakkene på siden er priset sådan:

1 måned – kr. 99,00 – kr. 99,00 pr måned

3 måneder – kr. 267,00 – kr. 89,00 pr måned

6 måned – kr. 414,00 – kr. 69,00 pr måned

12 måned – kr. 588,00 – kr. 49,00 pr måned

back to menu ↑ Å slette en konto

For å slette en konto, må man først gå inn på hjemmesiden, www.dinfling.com. Så gjør man følgende:

Steg 1) Logg deg på profilen din på Dinfling.

Steg 2) Gå videre til “Min profil”

Steg 3) Klikk på tannhjulikonet

Steg 4) Ved bunnen av siden, klikker du på på “Slett kontoen min”

Steg 5) Trykk på “OK” for å slette kontoen din

add

Erfaringer

Har du erfaring med Dinfling?

Døm denne website:
User Rating: 0.7 (10 votes)

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100

 1. Reply
  Skjalg Borsheim July 23, 2018 at 10:34 am

  Dataen arbeider veldig sent om dagen, står å henger lenge, var bra før, men i dag er det dårlig.

 2. Reply
  Per Frøhoel February 14, 2019 at 4:12 pm

  Så fort man har lyst til å gjøre en avtale på e-mail tlf.nr. eller bo adresse blir det sensurert…dette er bare bullshit. så de blir faktisk ingen dating ved å bruke denne siden.
  jeg spurte en dame om e-mail adressen hennes, og dette er svaret jeg fikk: er ikke det bare bra da ?? er jo sånn det skal være mener jeg selv ja er du ikke litt keen på dette da ?? er jo det jeg tenker på iallfall hehe, ikke sant ?? klemmer

 3. Reply
  Anna February 18, 2023 at 10:48 pm

  Flott side, gleder meg til å treffe flere. Hatt flere hyggelige dater allerde.