add

Er du på utkikk etter en rask opplevelse i sengen sammen med en litt yngre partner enn det du finner på andre sider på nettet? Lisa18 lar deg treffe yngre og attraktive mennesker, særlig kvinner. Det er som navnet sier,  yngre kvinner og menn i 18-årsalderen som er de du kan treffe på siden.

Som man kan se på forsiden og presentasjonen til Lisa18 er siden ment for de som vil treffe andre raskt og smidig og gå videre til neste eventyr. Det står at Lisa18 ble kåret til treffeside nr. 1 i 2015. Det er noen år siden når vi nå skriver 2018, men er like fullt et positivt tegn.

Lisa 18

Forsiden til Lisa18 er temmelig innbringende med bilde av en attraktiv og ung kvinne og et umiddelbart forslag til handling – midt på siden.

Videre nedover på forsiden blir brukeren fortalt litt mer om hvilken type side dette er og hva man kan forvente av siden. Det står noe om målet og meningen med Lisa18. Dette er tatt for seg under ”Funksjoner” – delen av anmeldelsen. I tillegg blir man vist et knippe eksempler på hvilken typer andre mennesker man kan forvente å treffe på Lisa18.

Det er i grunnen ikke stort annet å gjøre enn å opprette enn brukerkonto på Lisa18 når man har kommet så langt.

Å opprette en konto

Det er greit at en skal opprette en konto, men hva gjør en så videre? Hva er den faktiske prosessen?

Du kan begynne med å klikke på ”Gratis registering” og si hvem du er – en mann eller en kvinne. Hvem søker du på Lisa18? Andre menn eller kvinner? Når du har gjort dette kan du gå videre.

Du går så gjennom en 6-trinns registering. Trinn 1 har du allerede fylt ut – hvilket kjønn du er og hvilket kjønn du søker.

I trinn 2 på Lisa18 sin registreringsprosess må du si noe om hvem som ”tenner” deg – du må bekrefte om du ser etter en mann eller en kvinne.

Lisa 18 Å opprette en konto

Her må du velge om du ser etter en mann eller en kvinne.

I trinn 3 oppgir du til Lisa18 fra hvilket land du kommer og hvilken region i landet du bor i. Så, i trinn 4 oppgir du din alder og sivilstatus. I trinn 5 vil Lisa18 vite litt om hvordan du ser ut – dette for å sette deg best mulig opp i mot andre som ligner deg. Til slutt, i trinn 6 oppgir du din epostadresse og velger et passord. I tillegg kan du fortelle Lisa18 hvor du hørte om siden.

Når du har gjort dette er du klar til å bruke siden. Du får først et tilbud om å velge et profilbilde,  siden å skrive litt mer utfyllende om deg selv. Gjør dette og begynn å kontakte alle single kvinner og menn.

Brukersiden til Lisa18, når du er innlogget, ser slik ut;

Forsiden til Lisa18, slik det ser ut når du er innlogget.

Lisa 18 Funksjon

back to menu ↑ Funksjon

Mens mange andre sjekkesider på nettet fokuserer på at man skal finne den rette partneren, tar Lisa18 en litt annen vri. I stedet for å bruke lang tid på å bli kjent med hverandre, finne ut av om man passer til hverandre og så videre vil Lisa18 at du skal gjøre noe annet. Dette er nemlig en side til å utforske det rent seksuelle ved hverandre.

Dette gjenspeiles også av bildet fra Lisa18 lenger nede, hentet fra bunnen av forsiden.

Her kommer det tydelig og klart fram hva det er meningen man skal gjøre på Lisa18.

Hvem er Lisa18 for da, lurer du kanskje på?

Det er langt fra alle som kjenner seg ensomme på nettet som er på jakt etter et fast forhold, ei heller et vennskapelig forhold. Mange vil bare utforske andre seksuelle sider ved seg selv som de ikke visste de hadde fra før av. Det er det som er det fine med Lisa18. Her har man muligheten til å møte andre single, både kvinner og menn, som har ønsket om å fokusere på det rent seksuelle uten å involvere følelser.

Lisa 18 profiler

add

Et knippe av utvalget som Lisa18 tilbyr.

Naturligvis går det ikke an å være emosjonelt frakoplet hele tiden, men da oppfordrer Lisa18 deg til å gå et annet sted eller å prøve noe annerledes. Dette er siden der folk skal møtes for rene og raske, seksuelle opplevelser. Det er meningen at man skal raskt bli ferdig med det man holder på med og så gå videre til neste opplevelse.

Det fine med siden er at det er mulig å treffe flere mennesker. Det er ikke alltid alle som vil bare treffe én potensiell sengepartner. Mange ganger kan det være spennende å treffe flere kandidater som man ønsker å utføre spesielle ting med. Dette har Lisa18 tenkt på.

Kanskje har man en fetisj for høye hæler og ser etter en søt blondine som liker å ha på seg skyhøye stiletthæler? Eller er man på utkikk etter en rødtopp som elsker å ikle seg stramme lærplagg og dominere andre? Kanskje en brunette hvis lidenskap er å bli bundet, med bind for øynene? Mulighetene er mange.

Her er poenget at Lisa18 inneholder mange unike brukere med hver sine preferanser og verdier. Da er det egentlig bare å velge og vrake også kan man finne så mange ulike partnere man bare orker. Test ut én ting med én partner. Gå så videre til neste og nyt livet.  

back to menu ↑ Sikkerhet

Er du urolig for om det trygt å bruke Lisa18? Dersom du tar deg en tur nederst til forsiden til Lisa18 og trykker på ”Personvern” kommer du til en side der du kan i stor grad lese deg opp på hvordan det går med all informasjon som Lisa18 mottar fra deg.

Lisa18 gjør det umiddelbart klart for alle og enhver at siden er omfattet av ethvert lands datalover.

For å overbevise skeptikerne hevder Lisa18 at kunden prioriteres høyt og at siden er forpliktet å følge den til en hver tid gjeldende datalov i et gitt land.

Videre står det at lagring av informasjon vil foregå innenfor ”rammen av det som er nødvendig for å utføre de tjenester som avtalen omfatter”. Dette kan være nokså tvetydig, men i praksis betyr det at for å kunne la deg bruke alle tjenestene, må navn, epostadresse og videre fødselsnummer lagres. Det er fordi du betaler for å bruke alle tjenestene og for å gjøre ting så lett som mulig blir data om deg lagret.

Det er til nå ikke rapportert om noen som har mistet tilgang data eller informasjon, som de har oppgitt til Lisa18. Man kan konkludere med at det i stor grad er trygt å bruke siden.

Videre tilbyr faktisk Lisa18 seg å la deg få innsikt i all informasjon du har oppgitt, men da må du sende en skriftlig henvendelse til adressen til hovedkontoret, som befinner seg i Luxembourg. I tillegg må du sende ved dokumentasjon på at du er en norsk statsborger. Hva dette skal være godt for kan man nok spørre seg, men det er like fullt noe som kreves.

back to menu ↑ Omdømme

Det finnes ikke mange inntrykk av Lisa18 så langt, men mange vil nok mene at siden kan være litt kontroversiell på grunn av navnet. At det bare er 18-åringer som er tilgjengelige der inne. Det er langt fra sannheten og det er bare å ta seg en kikk rundt siden, så vil man se at inne på siden er det mange andre brukere over 18 år.

Som så mange andre sider av denne sorten er det mange kvinner som er skeptiske til prinsippet rundt dette. Ordet ”bruk-og-kast” har versert om sider som Lisa18, men dette kommer mest fra folk som ellers ikke bruker denne typen tjenester så mye.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

  • Sende epost
  • Skrive brev
 • Lese artikler om hvordan du løser problemene du har

Dette blir gått mer grundig gjennom i teksten nedenfor.

Dersom du ikke er helt komfortabel med hva du finner av informasjon om hvordan du skal bruke sidene, kan du kontakte kundeservice. Det gjør du ved å gå nederst på forsiden til Lisa18 og klikke på ”Om oss”.

Videre kommer du til en side med kontaktinformasjon til hovedkontoret til Lisa18. Her ser du postadressen til selskapet som drifter siden. Det betyr at du kan sende et brev i posten til organisasjonen bak Lisa18. Alternativt kan du gjøre som folk flest ville ha gjort, nemlig å kontakte siden via epost. Det gjør du helt nederst på siden ved å klikke på linken i setningen ”Har du problemer med vår tjeneste? Vennligst send en e-post hit” .

Da blir du omdirigert til en epostløsning hvor du kan komme i kontakt med administratorene bak siden. På nåværende tidspunkt er det uvisst om du kan skrive på norsk eller engelsk, men trolig er det lurest å skrive på engelsk siden det trolig er folk fra et annet land enn Norge som skal behandle forespørselen din.

back to menu ↑ Tips

Lurer du på hva du kan gjøre for å optimalisere brukeropplevelsen din på Lisa18?

Det du skal gjøre er å skrive utfyllende om deg selv. Skriv noe originalt som gjør at folk får opp øynene for hvem du er og hva du står for. Velg et fint bilde av deg som profilbilde og legge gjerne til noen andre ekstrabilder. Gi andre brukere på siden mer av deg selv.

back to menu ↑ Priser

Er du usikker på om du har råd til å betale for tjenestene til Lisa18? Betalingsopplegget er slik at du betaler for måned til måned. Da kan du bruke alle tjenestene.

Prisene ser du i oversikten nedenfor:

  • 3 måneder – kr 799 pr mnd
  • 6 måneder – kr 649 pr mnd
 • 12 måneder – kr 449 pr mnd

Som man kan se lønner det seg å kjøpe den dyreste pakken først slik at man da betaler minst per måned.

back to menu ↑ Slette en konto

Har du bestemt deg for å avslutte medlemskapet og si opp kontoen din fullstendig? Lisa18 lar deg gjøre dette på følgende vis;

  • Steg 1) Gå til www.lisa18.no
  • Steg 2) Logg på med brukernavn og passord
  • Steg 3) Gå til ”Min profil” øverst på forsiden
  • Steg 4) I den rosa fanen øverst, klikk på ”Innstillinger”
 • Steg 5) Nederst på siden til ”Innstillinger”, trykk på ”Slette profil” under ”Medlemskap”
add

Erfaringer

Har du erfaring med Lisa18?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100