add

Hvilken side er Milfs egentlig?

Som navnet antyder er Milfs en side der man kan lete etter godt voksne kvinner og finne disse for å oppleve nye eventyr og spennende opplevelser. Milfs presenterer seg selv nokså brått med et umiddelbar utrop til handling, som man kan se på bildet nedenfor.

Det gis ikke noe inntrykk av at en skal ta det med ro og utforske siden litt, eller at man må bruke tid tid på å bli kjent med hverandre. Her er det fritt farm, snøret i bånn, hæla i taket og peis på. Siden er for så vidt enkelt lagt opp uten noen former for komplikasjoner.

Milfs

Forsiden til Milfs. Her er det ikke noen tvil om hva andre brukere kan se etter.

Det oppfordres kjapt til å fylle ut registreringsskjemaet til høyre på forsiden til Milfs. Her er det totalt 4 trinn man må gjennom. Det er å velge kjønn, hvilket kjønn man ser etter, man skal oppgi en epostadresse og til sist velge et passord. Så vil Milfs la deg gå videre til en mer omfattende registreringsprosess.

Å opprette en konto

Etter at du har fylt ut all relevant informasjon på skjemaet fra forsiden på Milfs skal du videre gå gjennom 7 steg.  Hvordan har så Milfs lagt opp disse? Oversikten på det første steget ser slik ut.

Milfs Å opprette en konto

Slik ser det første skjemaet på registeringssiden til Milfs ut. Her kan man fylle inn informasjon om seg selv i hovedsak.

I steg 1 skal man altså fylle ut litt informasjon om seg selv. Milfs vil vite noe om hvem man er, hvilken legning man har, og hvilken sivilstand man har. En litt snodig kuriositet med akkurat det siste punktet er at Milfs åpner for å la deg velge opp til flere sivilstatuser. Akkurat det kan man godt tolke som et tegn på at siden går ut fra at du er i flere forhold samtidig, og det kan på mange måter være en fordel når man skal begi seg ut på denne formen for sjekking.

Milfs vil i steg 2 at du skal definere din ønskede drømmepartner så nøyaktig som overhodet mulig. Hvor høy vil du partneren din skal være? Hvor slank skal han eller hun være? Er det viktig med grå, blå eller brune øyne? Kanskje skal de være grønne? Hvor langt hår og hvilken farge skal det være? Kanskje ser du etter en fager blondine med langt, tykt hår eller en søt liten rødtopp med kort og nøysomt hår?

I steg 3 blir du bedt av Milfs om å fylle ut hvilken måte du vil ha kontakt med partneren din på. Dette er en litt slurvete måte å formulere seg på, men det dreier seg mer om hvilket type forhold en ser etter – et langvarig forhold, en flørt, et treff eller kanskje ser du etter en ren knullevenn? Mulighetene er mange på Milfs.

Dernest skal du i steg 4 fylle ut dine seksuelle preferanser – bondage, rollespill, fetisjisme, sex utendørs og sex uten grenser er bare noen av alternativene som Milfs lar deg velge. Du kan velge opp til seks forskjellige alternativer. Dette vil også gi deg flere treff på profilen din på Milfs.  

Videre skal du i steg 5 fylle ut hvor i landet eller i verden du vil søke etter partnere på Milfs. For å gi deg litt mer valgfrihet har Milfs gjort det så greit å søke at du kan velge inntil 5 regioner der du vil se etter din utkårede flamme på nettet. Større spredning gir flere treff og mer valgfrihet.

I steg 6 ber Milfs deg fylle ut litt mer informasjon om deg selv – hvor i landet kommer du fra, hvilket kjønn er du, hva er sivilstatusen din, hva er seksualiteten din og hva er alderen din.

Alt dette er nødvendig for å gi de andre brukerne av Milfs en nøyaktig og konkret bakgrunn på hvem du egentlig er og hva det er du gjør inne på siden. Mer informasjon om deg vil gjøre deg mer attraktiv for andre. I tillegg vil du bli sett av flere inne på siden, det gjør at du lettere vil få flere meldinger innboksen din.

I det siste steget ber Milfs deg om å bekrefte eposten din og godkjenne alle vilkårene for personvern og underholdning. Når du klikker videre er du endelig ferdig og kan begynne opplevelsen din på Milfs ved å se etter tusenvis av andre single partnere i ditt næromåde eller hvor du har valgt å søke.

Umiddelbart når du logger deg inn på profilen din for første gang blir du tilbudt en gratis verdikupong som du har 24 timer å løse inn. Du kan også dra nytte av et 14 dagers gratis testmedlemskap.

Milfs Utnytt tilbudet

add

Utnytt tilbudet om en gratis verdikupong og 14 dagers testmedlemskap.

Avhengig av om du vil løse inn kupongen din eller ikke er det bare å begynne å se seg om etter andre brukere. Og har du gjort en skikkelig jobb med å fylle ut profilen din på Milfs, vil det trolig ikke ta lang tid før innboksen din blir fylt til randen med meldinger fra andre brukere på Milfs.

back to menu ↑ Funksjon

Dette er en sjekkeside på nettet som er basert på at to og to brukere utveksler meldinger med hverandre anonymt over nettet. Det er lagt opp til at man skal bruke PC, ikke telefon eller nettbrett. For å kunne dra fordel av alle tjenestene som Milfs tilbyr er det nødvendig å velge de såkalte premiumpakkene som man må betale for. Gjør man det kan man ikke bare sende og motta meldinger fra andre brukere, man kan også se alle bilder fra andre brukere, samt kikke på bilder fra gallerier og kose deg med disse. Det er også mulig å opprette en egen liste over favoritter av brukere fra siden. Mulighetene er mange uten abonnement og de øker betraktelig dersom man er villig til å betale litt for siden.

back to menu ↑ Sikkerhet

Milfs har viet en hel side til personvern som heter, ikke uventet, Personvern. Klikker man på denne kommer man inn på en side med et noe annet navn; ”Retningslinjer for personvern”.  Hva er det spesifikt Milfs gjør med informasjonen man oppgir?

Her, på denne siden, blir man grundig fortalt hvordan Milfs SSL-krypterer all data, hvordan personlig informasjon forblir lagret i Milfs sine lagre og ikke blir utlevert til noen annen tredjepart.  Det er med andre ord helt trygt å bruke siden.

back to menu ↑ Omdømme

Det er ikke mulig å oppspore noen vurderinger gjort av brukerne selv av Milfs. Dette er trolig fordi sjekkesiden er temmelig ny på det norske markedet og ingen av de aktuelle brukerne har rukket å bli skikkelig kjent med siden. Men kan dette bare være den eneste grunnen?

Det kan det så absolutt ikke. En annen mulig, og trolig grunn er at det kan oppleves som flautt og upassende for mange, særlig yngre brukere å bruke tjenestene som Milfs tilbyr. Å være på jakt etter en moden og lysten kvinne kan nok oppleves som merkelig for mange og da er det ikke rart at mange brukere velger å forblir anonyme.

back to menu ↑ Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost

Dette blir det gått mer grundig gjennom i teksten nedenfor.

Men hva gjør man dersom man virkelig trenger hjelp?

Dersom man klikker på ”Kontakt” nederst på forsiden, når man allerede er innlogget, kommer man til et kontaktskjema som ser ut som på bildet nedenfor.

Milfs Kundeservice

Kontaktskjemaet som man kan bruke på Milfs.

Her kan man fylle ut nødvendig kontaktinformasjon og videre sende denne inn til brukerstøtteavdelingen.

back to menu ↑ Tips

Hvordan kan du lettere treffe flere single? Ved å mellom annet velge flere alternativer når du skal definere din seksuelle partner. Ikke bare velg én seksuell ting men velg flere. Sannsynligheten for at du får flere treff og gjør deg mer eksponert øker. I tillegg, dersom du er litt raus med fordeling av alder, hår – og øyefarge skal du se at det dukker opp mange flere treff.

Videre er et godt profilbilde på Milfs alltid en sikker vinner. Dette kan ikke sies grundig nok. Det kan virke som at siden bare er en lettfattelig tulleside men sannheten er at det ute finnes det alltid noen som er like seriøse som det du er og da gjelder det å ha presentert seg selv fra sin beste side når øyeblikket først er der.

back to menu ↑ Priser

Hvor mye koster det så å registrere seg og bruke tjenestene? I tabellen nedenfor er svaret.

  • 3 dager – kr 10 til sammen
  • 6 måneder – kr 749 kr pr mnd
  • 12 måneder – 599 kr pr mnd
 • 24 måneder – 349 kr pr mnd

Den noe stive prisen man må betale på Milfs kan trolig rettferdiggjøres av at en kan velge et 3 dagers testmedlemsskap på bare 10 kr.  I tillegg får man som sagt en 14 dagers bonusperiode der man kan dra fordel av alle tjenestene av et såkalt premiummedlemskap på siden helt gratis.

back to menu ↑ Å slette en konto

Er du lei av tilstedeværelsen din på siden og vil slette kontoen din? Da skal du bare gjøre følgende.

  • Steg 1) Gå til www.milfs.no
  • Steg 2) Logg inn på profilen din med brukernavn og passord
  • Steg 3) Ved siden av ”Min profil”, klikk på tannhjulikonet til høyre
  • Steg 4) Klikk på den svarte boksen til venstre som heter ”Mitt medlemskap”
  • Steg 5) Nederst på siden, trykk på ”Avslutt medlemskap”
 • Steg 6) Oppgi grunn til at du vil slette profilen din, oppgi din epost og passord og trykk på ”Slett profil”

Du har nå avsluttet medlemskapet og slettet kontoen din hos Milfs. Du vil ikke lenger bli fakturert noe med unntak av inneværende periode dersom du har valgt et betalingsabonnement.

add

Erfaringer

Har du erfaring med Milfs?

Døm denne website:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100