add

Blislem er en side som kanskje har et litt avskrekkende navn. Det er trolig oversatt direkte fra engelsk ”Getnaughty” og i mangel på noe bedre blir dette altså oversettelsen. Dette er ikke en side som oppfordrer til vold eller aggressiv oppførsel. Derimot vil Blislem gjerne at du skal bli kjent med mange andre single.

Besøk Sexdatingsite→

Forsiden til Blislem er innbydende, men ikke altfor avslørende heller.

En liten detalj som kanskje likevel ikke er så liten er at forsiden preges av en attraktiv kvinne som, i motsetning til hva man kunne forvente, ikke er lettkledd. Det er liksom noe halvveis avslørende, men samtidig tilbaketrekt med denne siden. Blislem er ment i overført betydning – bli slem inne på soverommet, men oppfør deg som folk ellers.

Å ha en attraktiv og ung kvinne som reklame for en sjekkeside, men som i tillegg er litt på kanten kledd for hva som er allment akseptabelt gjør at denne siden skiller seg ut fra andre sider på sin helt spesielle måte. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan oppleve.

Lenger nede på forsiden til Blislem er det skrevet i det vide og brede om en helt annen sjekkeside, samt lagt ut en del lenker til både denne og enda flere, forskjellige sjekkesider. Det kan virke som at Blislem er en del av mange slags ulike sjekkesider, driftet av samme selskap og at de som drifter siden har behov for å reklamere for alle sine tjenester.

Det er for så vidt ikke noe annet å gjøre på forsiden enn  å melde seg inn og begynne å se etter andre, attraktive unge mennesker.

Å opprette en konto

Når du så skal opprette en konto på Blislem er fremgangsmåten meget enkel. Du fyller inn nødvendig informasjon på forsiden– hvem er du, hvem søker du, hva er epostadressen din og hvilket passord vil du ha.

Så kommer du videre til neste side på Blislem sin registreringsprosess der du blir bedt om å aktivere epostadresssen din. Gjør dette og du er nå ferdig med å registrere deg. Du kan nå ta i bruk mange av tjenestene til Blislem. Merk at for å dra helt og fullstendig nytte av Blislem må du betale. Du får ikke sende meldinger eller lese meldinger fra andre brukere dersom du ikke har kjøpt et abonnement. Ellers kan du fritt navigere rundt på siden og se etter ande brukere.

Funksjon

Blislem er en meldingstjeneste, som fungerer som lignende tjenester på nettet flest. For å kunne sende og lese meldinger til og fra andre er man nødt til å betale. Det er gratis å registrere seg og man kan fritt se seg om etter andre  brukere inne på hjemmesiden, når man er innlogget.

Hva gjør man når man først har fått kontakt?

Etter hvert er det meningen at man skal møtes i det virkelige liv, utenfor skjermen. Når man har sendt et tilstrekkelig antall meldinger på Blislem må man treffes. Da er det opp til hver og en om man er såpass modig at man våger å treffe sin utkårede utenfor den digitale verden.

Sikkerhet

Blislem trenger en del informasjon av deg men tar godt vare på denne. Som med så mange andre sjekkesider på nettet er Blislem omfattet av datalagringsreglene utstedt av, her i landet, Datatilsynet. Det betyr at  dersom du er redd for at data kan komme på avveie har du faktisk rett til å kreve innsyn i dette. Siden er pålagt å samarbeide med deg om dette.

Blislem sikkerhet

Blislem reklamerer med at de trygt og sikkert lagrer alt av data om deg. Du skal med andre ord ikke behøve å frykte noe.

Er du redd for å dele informasjon om deg selv med Blislem? Det kan oppleves som skummelt, men Blislem er omfattet av så mange regler, retningslinjer og lover at du ikke skal være redd for å si hvem du er til siden.

Omdømme

Det er ingen som har brukt Blislem til nå som har sagt sin mening i det offentlige rom, men sannsynligheten for at det er mange brukere som er positive til siden er stor. Dette er fordi du kan treffe andre mennesker via nettet.

Hvorfor hører man ikke noe om dette ellers?

add

Det er trolig fordi det, som med mange andre sider, kan oppleves som flaut, pinlig og upassende å bruke denne tjenesten. Særlig kan selve navnet virke avskrekkende og støtende på mange – Blislem. Mange brukere av siden, som er takknemlige for at den finnes, vil ikke si dette høyt.

Alt i alt er Blislem et typisk produkt av vår tids sjekkekultur – offentlig sett ned på eller ignorert, men tilbedt, elsket og beundret i det stille. Det er trolig mange flere som bruker siden enn man skulle tro.

Kundeservice

add

Du kan:

 • Sende epost
 • Ringe
 • Sende brev i posten

Dette blir gått gjennom i teksten nedenfor.

Er det noe du ikke får til eller ønsker du bare å gi en tilbakemelding? Det er fullt mulig, men krever at du holder tunga beint i munnen når du går frem. Det finnes ingen direkte kontaktside for kundeservice til Blislem fra forsiden deres.

Du må i stedet gå til den grå påmeldingboksen på forsiden, så må du klikke på lenken som heter ”Personverns betingelser” med liten og rød skrift. Det kan være litt vanskelig å se denne først, men den ligger der. Trykk på denne lenken og du kommer videre til en annen side.

Blislem Kundeservice

Kontaktinformasjon for nye kunder til Blislem.

Går man så litt lenger ned på denne siden finner man kontaktinformasjon til kundeservice for brukere av Blislem. Man kan både sende et vanlig brev i posten, ringe eller sende en e-post, dersom det er noe man lurer på.

For folk flest er det nok lettest å sende en e-post, siden en må både ringe og sende post til utlandet.  For det første er det dyrt og tidkrevende å benytte telefon – og brevtjenester i andre deler av verden. For det andre er siden driftet av mennesker med adresse på De Britiske Jomfruøyene, som ligger i Det Karibiske Hav, altså i en helt annen tidssone enn hva vi har i Norge.

Tips

Hva skal du så gjøre for å få mest mulig ut av opplevelsen din på Blislem? Som alltid lønner det seg å være ærlig og unik. Ikke vær redd for å gi av deg selv, gjennom både bilder og tekst.

En ting som kan være greit å tenke på her er at andre brukere av Blislem kan være skeptiske til de som er her inne. Mange reagerer nok på bruken av Blislem som navn. Derfor vil et bilde der du smiler virke avvæpnende og kjærkomment. Fremstill deg selv som snill og grei, men samtidig litt spennende og mystisk. Det kan være fristende å ha et litt ”aggressivt” og ”muskulært” preg over seg når man oppretter en profil på en side som denne, men dette vil trolig skremme vekk flere mennesker enn det vil tiltrekke.

Priser

Som med mange andre sider på internett er det ikke helt gratis å bruke alle Blislem sine tjenester. Det er gratis å registrere seg, men ikke å sende og motta meldinger, samt å se på alle bilder fra andre brukere.

En oppsummering av prisene fra Blislem finner du i listen nedenfor;

 • 3 dager (kun prøveperiode) – kr 25
 • 1 måned – kr 540
 • 3 måneder – kr 1125
 • 6 måneder – kr 1714

Dersom man ser bort fra den 3 dager lange prøveperioden er det ikke noen tvil om hvor skillet i prisforskjell går; mellom 1 måned og 3 måneder.

Mens man må betale hele 540 kr pr måned dersom man bare velger et abonnement på 1 måned, slipper man unna med bare 375 kr pr måned for et 3-måneders abonnement. Og dersom man virkelig går inn for det og slå til med et halvårsabonnement krever siden bare 286 kr pr mnd. Det er nesten halvparten av prisen per måned dersom man hadde bare tatt et abonnement fra måned til måned. Så her gjelder det å tenke seg godt om.

Å slette en konto

Er du lei av tilværelsen på Blislem eller har du kanskje allerede funnet din utkårede og trenger ikke lenger å være på siden? Uansett hva som enn er bakgrunnen trenger du bare å følge disse stegene for å slette kontoen din på nettsiden

 • Steg 1) Gå til www.blislem.com
 • Steg 2) Logg på med brukernavn og passord
 • Steg 3) På hjemmesiden, når du er innlogget, klikk på ”Min profil”
 • Steg 4) Klikk på ”Innstillinger”
 • Steg 5) Nederst på siden, klikk på ”Slett profilen min”
 • Steg 6) Følg stegene for å slette profilen din for godt.

En ting som er verdt å nevne her, er at da denne anmeldelsen ble skrevet virket hjemmesiden til Blislem noe ustabil. Det førte til at man av og til måtte gå nedover på en side for å finne den ønskede funksjonen, mens man andre ganger måtte gå til høyre.

Uansett, for å slette profilen din må du følge disse stegene og til slutt og rest vil du klare å få slettet deg for godt fra siden.

Besøk Blislem→

add

PROS

 • Informasjon du oppgir blir SSL-kryptert med 256-bit teknologi.
 • Det er lett å registrere seg.
 • Tjenesten er gratis å bruke.
 • Det er flere ulike sjekkesteder på forsiden til Blislem slik at man kan velge en tjeneste basert på sin preferanse.

CONS

 • Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice.
 • Man må betale for å utnytte alle tjenestene.
add

Erfaringer

Har du erfaring med dette emnet?

Døm denne artikkelen:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100