Slett deg fra Elitesingles

add

Folk finner det ofte vanskelig eller uklart hvordan man registrerer en konto på et datingside. Vi er glade for å hjelpe deg med å finne riktig datingside, men du er også glad for å være i tjeneste når du vil logge deg ut igjen. Det er derfor vi beskriver trinnvis hvordan du avbryter et abonnement for de mest populære datingsidene.

Har du et forhold eller er du misfornøyd med dating Elitesingles? Vi hjelper deg ved hjelp av en rekke enkle trinn med kansellering av din Elitesingles konto.

Slett min Elitesingles konto

1. Naviger til Elitesingles og logg inn på profilen din.
Elitesingles logg inn

2. Klikk på “Innstillinger”
Elitesingles Innstillinger

3. Klikk på “Mitt medlemskap”
Elitesingles Mitt medlemskap

Viktig:

Informasjon om profilen din

Jeg vil slette min profil

Om du sier opp ditt medlemskap blir profilen slettet. Samtlige medlemmer du har hatt kontakt med, blir slettet fra din kontaktliste. Dine meldinger blir slettet for godt, og din gamle profil kan ikke gjenopprettes. Vær obs på at du ikke får refundert beløpet for den resterende perioden om du ønsker å avslutte et kostnadspliktig medlemskap og slette din profil innen den aktuelle medlemskapsperioden løper ut.For å slette profilen, vennligst trykk her

add

4. Klikk pa “her”
Elitesingles klikk pa her

5. For å bekrefte slettingen av din profil, må du oppgi din e-postadresse og ditt passord. Deretter klikker du på “Slett profil”

Elitedating Slett meg

6.  Klikk pa “Slett profil”

Elitesingles slett profil

Nå som du har slettet din Elitesingles konto, er det store spørsmålet hva nå?

Visste du at en prosentandel av 87% av dem som slettet Elitesingles-kontoen, hadde en god opplevelse med Slemflirt og Badoo.

add

Erfaringer

Har du erfaring med dette emnet?

Døm denne artikkelen:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100