Slett deg fra Milfs.no

add

Folk finner det ofte vanskelig eller uklart hvordan man registrerer en konto på et datingside. Vi er glade for å hjelpe deg med å finne riktig datingside, men du er også glad for å være i tjeneste når du vil logge deg ut igjen. Det er derfor vi beskriver trinnvis hvordan du avbryter et abonnement for de mest populære datingsidene.

Har du et forhold eller er du misfornøyd med dating Milfs.no? Vi hjelper deg ved hjelp av en rekke enkle trinn med kansellering av din Milfs.no konto.

Slett min Milfs.no konto

1. Naviger til Milfs.no og logg inn på profilen din.

Milfs.no logg inn

2. Klikk på “Innstillinger”
Milfs.no Innstillinger

3. Klikk på “Mitt medlemskap”
Milfs.no Mitt medlemskap

add

Viktig:

Informasjon om profilen din

Jeg vil slette min profil

Om du sier opp ditt medlemskap blir profilen slettet. Samtlige medlemmer du har hatt kontakt med, blir slettet fra din kontaktliste. Dine meldinger blir slettet for godt, og din gamle profil kan ikke gjenopprettes. Vær obs på at du ikke får refundert beløpet for den resterende perioden om du ønsker å avslutte et kostnadspliktig medlemskap og slette din profil innen den aktuelle medlemskapsperioden løper ut.For å slette profilen, vennligst trykk her

4. Klikk pa “her”
Milfs.no klikk pa her

5. Fortell oss hvorfor du vil slette din profil hos Milfs. For å bekrefte slettingen av din profil, må du oppgi din e-postadresse og ditt passord. Deretter klikker du på “Videre”

Milfs.no slett meg

Nå som du har slettet din Milfs.no konto, er det store spørsmålet hva nå?

Visste du at en prosentandel av 87% av dem som slettet Milfs.no-kontoen, hadde en god opplevelse med Slemflirt og Badoo.

add

Erfaringer

Har du erfaring med dette emnet?

Døm denne artikkelen:
User Rating: Be the first one!

Vurder og kommentere for å få en sjanse til å vinne en premie verdt kr 100